Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký levný ovladač koupit k PS3?

teiNy1468627104

Otázka

Zdravím, rád bych si pořídil ke svému PS3 druhý gamepad pro návštěvy. Jelikož nepoznají žádný velký rozdíl mezi originálním dualshock 3 a nějakým levnějším, tak bych si právě rád koupil nějaký neoriginální, levnější gamepad.

Máte s nimi nějaké zkušenosti, jaký z nich je podle vás nejlepší?

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dnes už se dá koupit originál dualshock za slušnou cenu http://gamepady.heureka.cz/sony-dualshock-3/#!o=2 a kvalita v porovnání s neorigošema je úplně někde jinde. V 75%ech případů neorigoš ovladač jde po prvním pádu do pr... A jak psal sovel, baterka, reakční doba, tlačítka, všechno je horší, to už za těch pár stovek nestojí. Měl jsem 2 z aukra a u obouch bych se styděl ti je doporučit, katastrofa.

Odkaz ke komentáři

• 0

já bych vážně ty neoriginální nekupoval. dokonce u nich můžou bejt problémy u některejch her..

edit. ale když už teda tak http://www.alza.cz/herni-ovladac-logitech-chillstream-controller-pro-ps3-cerny-d76751.htm ten kdybys někde sehnal, ten mám doma a je docela fajn.

nebo ti ho můžu prodat jestli chceš :D je ve fajn stavu.

Odkaz ke komentáři

• 0

JJ maji pravdu kup si original, navic u nekterych her ani nefunguje, znam to z vlastni zkusenosti, hry od Sony nemas sanci na tom rozjet (alespon na tom smejdu co jsem mel ja) a tlacitka L3, R3 na to rovnou zapomen :-) jo u nekterych funguje ale u originalu tam mas 2 polohy, treba ted co hraju The last of Us tak tam potrebujes u L3 prvni polohu

Upraveno uživatelem distephano
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu