bobo Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Modelujete nekdo ??? To je jedno jestli z papiru nebo plastove ... :) ja delam papirove , moje dva posledni vytvory : ten levy jeste neni hotovy , jestli jste si vsimli tak neema blatniky a svetla. A tak mne napadlo : jestli nekdo se tomu trosku aktivneji venuje , mohli bysme zalozit klub modelaru ... budeme postovat svoje vytvory , poskytovat si rady ohledne lepeni atd ... co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Modelujete nekdo ??? To je jedno jestli z papiru nebo plastove ... :) ja delam papirove , moje dva posledni vytvory : ten levy jeste neni hotovy , jestli jste si vsimli tak neema blatniky a svetla. A tak mne napadlo : jestli nekdo se tomu trosku aktivneji venuje , mohli bysme zalozit klub modelaru ... budeme postovat svoje vytvory , poskytovat si rady ohledne lepeni atd ... co vy na to ? já letadýlka, plastový, spíš 2 světová válka ! ted už moc ne ale dřív hodně ! později hodim fotky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 I ja sem hodne lepil letadla driv. Ted neni tolik casu na to. Lepil sem jen vrtulovy stihacky 2. sv. Jeste na me ve skrini ceka ultra high detail Catalina Flyboat. Doufam ze na ni nekdy najdu odvahu a cas. :)) Jinak tvoje modely vypadaji moc pekne. Pochlub se i s dalsima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 ja su pro letadla 2sv.v a pak sbiram kovovi modely tuning aut aji ostatnich jinak fotka:nekvalitni :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 jak sem slíbil tady pár fotek mejch výtvorů, sry za kvalitu ! jinak ve skříni mě čeká ještě bombardér Heinkel 177 :D jen kabinu sem dělal asi 2 dny ! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Taky modelarim, ale trochu jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 thomas. -sem si říkal jestli se tu ozveš:).Taky přidám pár plast. modelů-snad zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 thomas a petercent parada !!! hej lidi jste pro zalozeni klubu modelaru ?? cekam na vase odezvy edit : mel jsem jeste tank m1 abrams a nejakou formuli ... ale vetsina se uz ztratila :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 thomas a petercent parada !!! hej lidi jste pro zalozeni klubu modelaru ?? cekam na vase odezvy edit : mel jsem jeste tank m1 abrams a nejakou formuli ... ale vetsina se uz ztratila :( jsem samozřejmě pro !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 ja přetvářim obyčejné modely v tuněné skvosty ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 ja přetvářim obyčejné modely v tuněné skvosty ;-) ta supra vypada paradne pokud to je teda toyota supra :D ale myslim ze jo ja taky stavim modely no ted uz ani tak ne ale predtim hodne ale jinak me to strasne bavilo takove odreagovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Já jsem lepil dříve papírové modely nyní nato nemam čas.Teď se trochu zajímám o létání modelem vrtulníku ale hlavně s ním létá otec.Pokusim se sem hodit taky nějaké fotky(později). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Já jsem lepil dříve papírové modely nyní nato nemam čas.Teď se trochu zajímám o létání modelem vrtulníku ale hlavně s ním létá otec.Pokusim se sem hodit taky nějaké fotky(později). ta supra mazec jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ja přetvářim obyčejné modely v tuněné skvosty ;-) wow parada ... z jakych autiocek to delas ? obycejne burraga ? a jak ? :D kurna rad bych vedel jak na to ... mozna bych to taky skusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Tak taky něco mám (prach už dělá své):cry: http://petersss.rajce.idnes.cz/Model/images/PICT8031.JPG http://petersss.rajce.idnes.cz/Model/images/PICT8032.JPG http://petersss.rajce.idnes.cz/Model/images/PICT8033.JPG http://petersss.rajce.idnes.cz/Model/images/PICT8034.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 plastova stavebnice,a pak jen kitovat a brousit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 a kde si sehnal ty kola???Máš nějaký fotky ze stavby??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Používáš Airbrush pistol,nebo barvu ve spreji.Potřeboval bych právě poradit s těmi barvami ve spreji.Nikde nemůžu najít barvy na plast. modely-našel sem akorát ty co se používaj na Lexan karoserie rc modelů-nebo se dá tato barva nanášet i na plast modely??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 plastova stavebnice,a pak jen kitovat a brousit kde se to dá koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Používáš Airbrush pistol,nebo barvu ve spreji.Potřeboval bych právě poradit s těmi barvami ve spreji.Nikde nemůžu najít barvy na plast. modely-našel sem akorát ty co se používaj na Lexan karoserie rc modelů-nebo se dá tato barva nanášet i na plast modely??? z obycejnyma barvama ve spreji uz mam skusenosti ... vysledek byl aspon u mne hrozny (prestrikani auticek)... s pistoli to bude urcite lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 2Peterss paradni ty letadylka jsou fakt paradni taky jsem lepil letadla ale uz neni cas a taky penize nejak ted ale hlabne cas premyslim o ate na ovladani nebo letadle sice je to dost rozdilne ael tak obe jsou mazec vecicky ale vic premyslim o letadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Tak dávám další-Některý jsou horší-to byly začátky a taky sem to dělal ta mezi 10 až 15 lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelN1983 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 http://www.pn-design.cz airbrush na modely :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Wow lidi máte to fakt hodně dobrý, já jsem si vždy řekl že něco postavím z ABC a nakonec jsem si řekl kolik to dá práce a z lenosti jsem se na to vykašlal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.