Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Modelujete nekdo ??? To je jedno jestli z papiru nebo plastove ... :)

ja delam papirove , moje dva posledni vytvory :

ten levy jeste neni hotovy , jestli jste si vsimli tak neema blatniky a svetla.

A tak mne napadlo : jestli nekdo se tomu trosku aktivneji venuje , mohli bysme zalozit klub modelaru ... budeme postovat svoje vytvory , poskytovat si rady ohledne lepeni atd ... co vy na to ?

Odesláno
Modelujete nekdo ??? To je jedno jestli z papiru nebo plastove ... :)

ja delam papirove , moje dva posledni vytvory :

ten levy jeste neni hotovy , jestli jste si vsimli tak neema blatniky a svetla.

A tak mne napadlo : jestli nekdo se tomu trosku aktivneji venuje , mohli bysme zalozit klub modelaru ... budeme postovat svoje vytvory , poskytovat si rady ohledne lepeni atd ... co vy na to ?

já letadýlka, plastový, spíš 2 světová válka ! ted už moc ne ale dřív hodně ! později hodim fotky !

Odesláno
Používáš Airbrush pistol,nebo barvu ve spreji.Potřeboval bych právě poradit s těmi barvami ve spreji.Nikde nemůžu najít barvy na plast. modely-našel sem akorát ty co se používaj na Lexan karoserie rc modelů-nebo se dá tato barva nanášet i na plast modely???

z obycejnyma barvama ve spreji uz mam skusenosti ... vysledek byl aspon u mne hrozny (prestrikani auticek)... s pistoli to bude urcite lepsi.

• 3 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu