imeroner Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Zdar, rád bych se optal jak je to s FREE hrama pro gold uživatele, které bylo představeno xboxem na E3. Stáhl jsem Fable III ,ale dočetl jsem se o Assasins Creed II a HALO III....u těch akce už proběhla nebo bude? (ptám se hlavně k ACII) Popřípadě je nějaký seznam her co budou/nebo data kdy budou další hry?! Díky za info :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 16, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 O tom uz jsem psal zde http://console-forum.net/tema/158260-hry-zdarma-pro-majitele-zlateho-clenstvi Maji pry vychazet 2 hry zdarma kazdy mesic pro GOLD jako podekovani od MS az asi do vydani Xboxu One Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
imeroner
Zdar, rád bych se optal jak je to s FREE hrama pro gold uživatele, které bylo představeno xboxem na E3.
Stáhl jsem Fable III ,ale dočetl jsem se o Assasins Creed II a HALO III....u těch akce už proběhla nebo bude? (ptám se hlavně k ACII)
Popřípadě je nějaký seznam her co budou/nebo data kdy budou další hry?!
Díky za info :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts