android0088.cz Odesláno Červen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2013 Zdravím. Chtěl bych vás poprosit, jestli by mi někdo nemohl popsat jak provést flash na Nintendu DS. Mám flash kartu DSTT ATV a paměťovku 2GB od Samsungu. Pak bych také chtěl poprosit o nějakou stránku, kde se dají sehnat hry a nějaké dobré doporučit (mám rád mlátičky, střílečky a dost mě bavil i Mario). Předem díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Zdravim "bendy" xD kdysi hodne frcel romulation, a i dnes funguje (i kdyz nektere rom se nedaji stahnout, a navic je nutna registrace) bohuzel stranek s hrama ubyva, a podle me, nds uz je pomalu mrtva konzole... ale i tak paradni parba... (teda az na tu flashkartu, se spatnou podporou ze strany vyvojaru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemmie Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 http://www.games-engine.com/ tady je hromada her, snad uplne vsechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.