Kuliss9 Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 (upraveno) Ahoj nekoupil by někdo tuto hru na půl? 750kč/slot. Osobně mám v této hře zájem pouze o SP, tudíž mám v plánu hru během týdne dohrát a následně uvolnit svůj slot někomu dalšímu. Můžeme se tedy dohodnout ve 3 lidech na koupi. Ještě bych se rád někoho znalého zeptal zda to tak opravdu funguje, že až hru dohraji smažu ji ze svého PS deaktivuji účet na své konzoli a bude si ho moci znovu aktivovat někdo 3? EDIT: Jako bonus přidám k účtu 30 denní PSN plus, já budu hru vlastnit 10 až max. 14 dní, čili 1 z vás bude mít the last of us + 30 dní PSN plus v ceně a druhý bude mít také minimálně 14 dní PSN plus zdarma. :) Upraveno Červen 18, 2013 uživatelem Lazyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 yep opravdu to takhle funguje ... hru ani smazat nemusis hlavni je ta deaktivace uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Super díky moc tak nyní hledám lidi co to se mnou koupí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Tak hra koupena, teď ji budu tak 14 dní hrát, do té doby hledám někoho kdo po mě převezme slot až dohraji SP linii hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 skoda ze uz od patku parim jinak bych do toho sel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Ani mi to neříkej už se nemůžu dočkat až budu hrát taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Hra dohrána pokud má někdo zájem o slot PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Cena normal nebo snížená? :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 za 700kč bych to nechal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Ok cca za hodku ti pošlu pm ok :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Ok budu cekat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Pm :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Stále k mání cena 700 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.