martin784512 Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 ahoj potreboval bych radu ohledne hlasky unsupported disc. Mam lt 2 a tudiz si musim vzdycky iso patchnout s lt3( vsechny nove hry) na lt 2 pomoci AP25 jedou mi vpohode max payne 3 far cry 3 mw3 ale nektere starsi hry jako napr. call of duty black ops 1 mi nejde pise mi to hlasku unsupported disc , ale pisu ohledne dead space 3 a call of duty black ops 2 udelal jsem uplne vse podle navodu a pise mi to unsupported disc hlavne u black ops 2 ,dead space 3 sem rozjel, hral jsem to a druhy den spustim xbox a napise mi to to same jak u black ops 2 vubec jsem to nepochopil jak to je mozne ze mi to behem jednoho dne zas nejede .Nema nekdo s tim zkusenosti?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Může to být třeba špatně vysmahlí já ma třeba Lt. 3+ a u GoW 1 mi to obcas vyhodí taky hlasku unsuported disc ale otevru mechaniku ocistim dvd a vratim ho tam v jiné poloze a funguje. Skus prepalit kdyz jsem palil Crysis 3 tak mi to neslo nainstalovat na harddisc ale z dvd to slo. Tak to skus prepalit a pak dej info. Palis s pomocí Burner max ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin784512 Odesláno Červen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 ee imgburn palim , to jsem taky zkousel aji sem to prepaloval a stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 A pálíš s BurnerMax payload tool ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin784512 Odesláno Červen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 ee , co to je? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 http://team-xecuter.com/c4es-burnermax-payload-tool-v0-15/ zde máš odkaz na ten program ale musíš mít mechaniku v PC Lite On iHas je jedno jaké číslo ale revize : A, B, C, D Ještě se používá EEprom utility pro Ihasky a nastavíš si na ní : Force Hypertuning – Enabled Online Hypertung – Disabled Smartburn – Enabled Overspeed – Enabled OPC history – Do not clear Nastav si IMGBurn podle tohoto: http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html (jen Imgburn nic jiného tě nemusí zajímat) Stručný návod: 1. 2*poklikáš na .dvd soubor 2. Spustíš BM payload tool (DVD R+DL musíš mít v mechanice) 3. Vybereš mechaniku Ihas 4.Klikneš BurnerMax 5.Zobrazí se ti Burner max is enetabled a klikneš v IMg burn na vypalování (musíš pálit rychlostí max 4*) 6.Proběhne Vertifikace a kdyz probehne vse v poradku tak by to melo byt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.