stevens129 Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) ............................... Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 jo jo, takhle hackeři snadno a rychle používaj ♥♥♥♥♥y a jejich počítače :D, já myslel, že v dnešní době maj lidi v hlavě mozek, ale tys mě vyléčil, že tomu tak není :). Jaj, kdy se lidi naučí, že nikdo vám nic zadarmo nedá.....nikdo :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) ............................... Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 :D :D mlčel bych kdo mluví z cesty, vytáhni koště a zameť si před vlastním prahem, uděláš aspoň něco kloudnýho .. a třeba ti mamka to +- 500 za to dá už po týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Presne to jsem si vzdycky pral.. Dat nejakymu rusakovi pristup do myho kompu 24/7 a ke vsem svym datum a heslum za "az 1$" denne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 (upraveno) ............................... Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Jde o to že vlastně po celou dobu "vydělávání" programu musíte mít spuštěný počítač -> spotřebovává se elektřina -> čiský zisk klesá. Pro někoho komu platí eletřinu rodiče, dobrý výdělek.....Pro ostatní ztráta času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Ten prvni (druhy jsem ani necet) ma alespon dostatek slusnosti, ze napise, ze se jedna "nejspise" o tezbu bitcoinu "a dalsi". Kazdopadne je jasny, ze blbu a decek je na internetu hromada, takze nejaka ta kacka na pivo se vydelat da ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 (upraveno) ............................... Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.