stevens129 Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) Aplikace: Free my Apps Systémy: iOS, Android O co se jedná: Stáhnout aplikaci, zapnout na 30s, za body si vybírat odměny... Referral bonus: 200bodů za člena Bonusy: za Like na FB, follow na Twitteru Odměny: Různé poukazy - Amazon,T-Mobile,iTunes,Xbox Live,Unicef,.... Můj aktuální stav: 200 bodů Mé výdělky(5 měsíců): $15 Amazon, $20 iTunes >>>REGISTRACE<<<(!!!MUSÍTE JÍT PŘES TELEFON!!!) Aplikace: AppTrailers Systémy: iOS, Android O co se jedná: Sledování trailerů, stahování apps za body Referral bonus: Bonusy: Levely(bodové odměny), za nahrávání videií a podobně Odměny: Různé poukazy - PayPal, Amazon, LoL, XLive, FB, PS, Steam, EA, ..... Můj aktuální stav: 1000b Mé výdělky(0 měsíců): Registrace: Ve Store = AppTrailers Aplikace: Feature Points Systémy: iOS, Android O co se jedná: Stáhnout aplikaci, zapnout na 30s, za body si vybírat odměny... Referral bonus: 50% z referralových výdělků, referral dostane 50 bodů Bonusy: za Like na FB, follow na Twitteru, každoměsíční videosoutěž o iPad, soutěže, různé nabídky, sledování videí Odměny: Různé poukazy -Hry, PayPal, Amazon, iTunes, BestBuy Můj aktuální stav: 500 bodů Mé výdělky(1 měsíc): $10 PayPal >>>REGISTRACE<<<(!!!MUSÍTE JÍT PŘES TELEFON!!!) Aplikace: Free App Slots Systémy: iOS, Android O co se jedná: Pouze spinujete, každý den 2 spiny, za body si vybíráte odměny... Referral bonus: 5 Spinů za člena Bonusy: za Like na FB, follow na Twitteru, spiny za stáhnutí hry a spuštění na 30s, spiny za sdílení na FB Odměny: Hry, iPod, iPad Můj aktuální stav: 75 000 kreditů Mé výdělky(2 měsíce): Wipeout, P90X, TETRIS, Angry Birds Star Wars >>>REGISTRACE<<<(!!!MUSÍTE JÍT PŘES TELEFON!!!) Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem stevens129 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.