Liiisa.64 Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Potřebovala bych poradit. Včera večer se instaloval Dirt 3, potom hra normálně naběhla a cca 2 hodiny normálně běžela. Potom sem to vypnula. Následující den jsem chtěla ps3 znovu zapnout. Místo ikony Ps3, nebo jakýkoliv startování systému nenaběhlo. Místo toho byla pár vteřin černá obrazovka a chtělo to po mě připojit ovladač přes USB a následně stisknout PS tlačítko. Tím jsem se dostala na "upozornění", že systém nemohl být spuštěn a nabízelo mi to 2 možnosti: PS tlačítko a tím restart, nebo pak nějakým způsobem nainstalovat verzi 4.41, nebo starší. Restartovala sem to několikrát...pořád to samé. Zkoušela jsem i recovery menu ... 1. restart - zasekne se,, 6. update - zasekne se,, 2. restor default settings - běželo cca 2 hodiny a stále běželo ... ostatní možnosti jsem zatím ještě nezkoušela ... Prosím o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Update na ver 4.46 ti pomuze http://www.zing.cz/novinky/17818/stahujte-446-firmware-pro-ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liiisa.64 Odesláno Červen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 (upraveno) Tak se to povedlo, ale krapet jinak než podle návodu ... Každopádně to dopadlo tak, že se objevila tato hláška: "A serious error has occurred. Contact technical support for assistance. (8002F281)" S tím už se asi nedá nic konkrétního dělat co ?? Upraveno Červen 30, 2013 uživatelem Liiisa.64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.