doommaster01 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Tak otazka je takova da se na Spiderman edici psp slim hodit CF pres pandoru? a pujde mi pandora na 4gb sandisk a muzu tu kartu a baterku pak dale pouzivat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 na všechno odpověď ano ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 ne nedá protože spiderman to zahackoval svýma extra pavučinama a prostě ani tekken se svou pandorou spideyho extra sítě neprolomí, už i Venom a celá sinister six se o to pokoušela, prostě nezlomitelný fw, sandman na to hnal písek, dr. octopus své mega pařáty, vulture větrnou smršť electro zase elektrovýboje a fw zůstal nedotčen k otázce: jj dá pomocí pandory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 ok diky moc ja si to myslel :) ale jistota je jistota... chci si porizovat spiderman edici na Vanoce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 ale potom musis vratit MMS a Jigkick s5 :D inak by si to pouzivat asi tazko mohol :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
doommaster01
Tak otazka je takova da se na Spiderman edici psp slim hodit CF pres pandoru? a pujde mi pandora na 4gb sandisk a muzu tu kartu a baterku pak dale pouzivat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts