aaischa Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 At koukám jak koukám nemůžu najít bazar kde by bylo víc 3DS her, skoro všade maj tak jednu dvě :( to je to všecko už tak mrtvý? sháním asi 3 hry a nějak nemůžu posehnat :( kde kupujete použitý hry vy ? tady na foru toho taky moc neni :( aukro taky skoro nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Na Ebay toho je habaděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 s tim souhlasim, bohužel mi to šmejdi dycky proclej :( když kupuju z dx tak nikdy, ale jak je to hra tak hned přijde výzva k proclení :( od tý doby už hry z ebaye nekupuju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Okrem toho, 3DS je region locked. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 region lock vim že je :) sou tam i eu hry.. ale obědnával sem na vitu dvě starší hry a obě mi stopli a musel sem platit :( takže to vyšlo jakobych to koupil z druhý ruky tady, a jedna i dráž :( sice asi o 50kč ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Clo? Odkud jsi objednával? Pokud budeš pořizovat věci z EU, clo by se platit nemělo. Pak samozřejmě nemusíš moc řešit ani region, i když je dobré ho zkontrolovat, nikdy nevíš kdo co prodává. Osobně nakupuju docela dost her z http://www.ebay.co.uk/ a nikdy jsem clo neplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 bohužel to bylo z US ( pro ps vitu .. ) máš pravdu to mi nedšlo v rámci regionu ala UK nebude problém. vůbec mi to nedošlo :) takže díky za nasměrování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 No zrovna na 3DS tam těch her taky moc není. Buď to prodávají obchody, tzn. cena okolo 900-1000 (což už není takový rozdíl, když si připočítáme poštovné), nebo lidi, kteří sice mají dobré ceny (15-20 liber), ovšem málokdy posílají věci mimo UK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Třeba zkoušet na Aukru, Kid Icarus se mi podařilo najít posledně, pak jsem tam videl Luigi's Mansion, ale nemel jsem jeste 3DS, tak jsem ho nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
aaischa
At koukám jak koukám nemůžu najít bazar kde by bylo víc 3DS her, skoro všade maj tak jednu dvě :( to je to všecko už tak mrtvý?
sháním asi 3 hry a nějak nemůžu posehnat :( kde kupujete použitý hry vy ? tady na foru toho taky moc neni :( aukro taky skoro nic :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.