zuzy Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Ahoj, Když změním v PSP SW, tak mi nebudou fungovat uložené hry. Co se s tím dá dělat?? Existuje nějaký program, nebo něco, pomocí čeho by se to dalo nějak upravit, aby to šlo?? Jak to děláte, když si přehráváte SW a máte uložený hry?? Neříkejte mi, že Sony to nemá nějak podchycený, aby se při přehrání SW přišlo o všechny uložený hry... Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 mam stejnej problem, zatim mi zadnej save z oea na m33 nejel... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 proč by nefungovali ? já se s tím nikdy neměl problémy a normálně mi jedou savy už od 2.71 SE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 proč by nefungovali ? já se s tím nikdy neměl problémy a normálně mi jedou savy už od 2.71 SE :D no tak třeba když sem hrál TR:A na 3.40 a potom nahrál 3.52 tak mi taky nešel a musel sem jet odznova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 no já měl 3.40oe-a...šel jsem na 3.51m33-7 pak na 3.52m33-4 a nakonec na 3.71m33-3 a pořád jely...(ted už ne protože jsem si nechtěně naformátoval MS:() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 proč by nefungovali ? já se s tím nikdy neměl problémy a normálně mi jedou savy už od 2.71 SE :D presne tak!!! Jedu stejne savy z 3.03 AZ DO 3.52m33!! tAK NWVIM:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jo to sou ale posty:) on/ona tu napise ze chce help jestli se to da vyresit a vy tu vsichni pisete ze mate stejny problem nebo ze s tim nemate problemy.... no tak ja se k vam teda pridam: nikdy sem se savama problemy nemel, jedu je od 3.03 bezproblemo:P:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Opravdu je to tak..me jde vetsina savu,ale napriklad Syphon logan mi nejde a sega rally taky ne..je to na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 No mě přávě třeba nešlo Crash of the Titans... Každopádně jestli jsem to dobře pochopil, tak můžu v klidu přehrát SW a savy by měly šlapat v pohodě... ??? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 No mě přávě třeba nešlo Crash of the Titans...Každopádně jestli jsem to dobře pochopil, tak můžu v klidu přehrát SW a savy by měly šlapat v pohodě... ??? ZUZY noo.., nekdy se stane ze sem tam nejaky nefacha ale to byva vzacnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 jedu z 1.50 a Saves OK! Proc by s nimi neco melo byt?! Cast FW pro spousteni her se nemeni a je kompatibilni, pokud mate problem se Save, nemuze to byt zmenou FW, tn to neovlivnuje, Save se vztahuje ke konkretni hre a je na ni vazan IDckem - ULESXXXX (X=cislo).. Noa hra co bezela na 3.40 (OE-A), pobezi uplne stejne i na 3.71 M33, to je dukaz toho, ze se ani Save menit nemuze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.