Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3dsko pár otázek k ovládání a chování stroje :)


aaischa

Otázka

Pořídil sem si 3DSko, co se týče hraní her sem spokojenej :) ale

1) nintendo shop a cokoli v něm nakliknu je neskutečně pomalý, je to normální nebo.. ? (fw mam nejnovější.)

2) nejde mi spárovat nintendo club v eshopu , chybí mi tlačítko kerym se to podle návodu na netu dělá, nebo to pro CZ nejde ?

3) jde někde sledovat jak pokračujou sleep mode stahování her a demíček ?

4) jak se přenáší účet ze zařízení na zařízení, nikde sem se vlastně v obchodu neregistroval.. co kdyby mi dsko umřelo, nebo sem si chtěl koupit 3DS xl a přenýst například koupený věci tam.. ?

dík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1) jojo, je to celkem pomalé

2) nepáruješ to jinak, zaregistruješ si kód zařízení s nintendo clubem, jinak tě to ani nenechá registrovat se. Pokud jsi zaregistrovaný, máš zaregistrovaný i svůj přístroj. POkud jsi ho koupi z druhé ruky, tak už pravděpodobně bude zaregistrovaný. V krabici je taková červená brožurka kde je kód, to je ten kód, kt. se registruje ;)

3) ne, nevím o ničem takovém

4) žádný účet není, vše, co si koupíš/stáhneš z eShopu je vázáno na zařízení hardwarově. Pokud si koupíš nové zařízení, je v 3DSku utilita na přenos veškerých dat (nevím, jak se to jmenuje, někde tam máš file transfer), kde se všechno přenese pomocí wifiny ze starého do nového 3DSka. Staré 3DS se pak chová jako úplně nové (jak když ho nově koupíš) a nové 3DS se chová, jako staré (máš tam veškeré hry, uložené soubory atp.). A pokud ti 3DSko umře, nebo ho nějak zničíš, budeš muset poslat zničené 3DS Nintendu a oni ti pak převedou staré věci na nové 3DS... Přesně proto v shopu nic nenakupuju.

Pokud jsi si koupil 3DSko nové a zaregistroval jsi si jej teď nedávno, doporučuju koupit za pár liber z ebaye monster hunter friend kód, případně se poptat na redditu, jestli ti jej někdo nedá. Já jsem si takhle sehnal Monster Hunter úplně zadarmo :-). Ale musíš mít 3DS registrované od začátku června do konce července, pak už to nepůjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nakonec sem si poridil jeste Castlevanii tu novou, dojel mario bros, Zelda me nakonec nenadchla, a dojedu mario 3d land a 3dsko jde do světa, holt vita je pro mě lepší .. ale určo je to pěkná mašinka, jen je pro ni málo mariovek a tak :) a nintendacky hry me nejak neberou az na jedno demo me nic ze vsech dem co byly ke stazeni nezaujalo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je pro to hodně málo her, ale u Vity to není o moc lepší. Celkově je her na 3DS víc, než na Vitu (co se čistého počtu týče). Já už jsem 3DSko jednou prodával a nedávno zas kupoval kvůli MH3 (a Fire Emblem, obojí skvělé hry), teď už si to nechám (byť už mám zase nutkání poslat to do světa. No, uvidíme.)

Pokemaster : To nic nemění na tom, že to lidi dávali zadarmo na redditu. Teď už jsem docela dlouho neviděl žádný takový topic, nicméně je to pravděpodobně proto, že kdo to chtěl, už to má a ostatní o tom neví, protože odpadl "buzz"... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Už je Srpen, u Monster Hunter máš už smůlu. Teď zase jede Animal Crossing, ale o tom nic moc nevím, protože to už se na mě nevztahuje. Musíš si zaregistrovat 3DS do určitého data (mělo by to být od 1. srpna do konce září, ale jak to je, to si musíš zjistit). Až si to zaregistruje, musíš mít někoho, kdo ti dá svůj friends and family kód tuším. Ten si pak zaregistruješ na stránkách Nintenda a máš hru za tisícovku zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu