bcstream Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Konečně jsem si koupil Xbox 360 (Slim, Corona v4) a nechal provést RGH od jednoho zdejšího uživatele. Mám ale problémy s rychlostí startování konzole. Někdy to je hned po 3. glitchování (myslím to pískání konzole) a někdy do minuty. Někdy se mně ale také stane, že vůbec nenaběhne a to probíhá tak, že několikrát to v konzoli pískne a pak se to sekne, že to píská pořád bez přestávek. Také jsem si všiml, že při každém glitchování se v konzoli rozsvítí zelené světlo (taky tam je jedno červené, které svítí pořád) a když se to sekne, tak nic nesvítí. Čím to je? Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Kdo je autorem RGH? Jaké komponenty byly použity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.