Smartmax Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Při spuštění aliens colonial marines mi to před náběhem menu vyhodí toto: Registration of the trophy information could not be completed the game will quit. Jde o tento běžný release, se kterým nikdo nehlásí problém: aliens colonial marines duplex. Uspokojivé řešení jsem na netu nenašel. Adresář trophy jsem taky nenašel, jedině v adresáři s hrou je tuším tropdir nebo tak něco. Možná by mi pomohlo, kdyby někdo, komu to funguje, okopíroval adresář s trofejema z /dev_hdd0/home/0000001/trophy/ a poslal mi to třeba na mejl. Mám tam jen nakopírovaný soubor trophy.trp, ale to je k ničemu. Hra z nějakého důvodu neextrahuje ty soubory, které tvoří jednotlivé trofeje. Pro jistotu jsem začal stahovat hru ještě jednou, uvidíme jestli třeba není nějaká krpa v tom staženém packu. Má někdo zkušenost s tímto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Takže vyřešeno: špatný soubor v původně staženém balíku. Staženo odjinud a soubor s trofejema má mít místo 1,7 MB zhruba 5 MB. Stačilo tento soubor nahrát do adresáře s hrou přes multiMAN a.......hotovo. Funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.