Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PlayStation 3 Super Slim (12GB) ?e

corupt

Otázka

Ahojte, chcel by som sa opýtať ako je to s tymi 12gb pamäte, nevyznám sa v tom ale aj mne to príde (málo?). Na fórach som čital take veci ako inštalovaná pamäť. Uprimne, mám v tom strašný bordel, niektore hry potrebujú inštalaciu a niektoré nie? Keď som pozeral hry, tak som tam nič také nenašiel. Vďaka za odpovede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Je to tady rozebirano uz mockrat, 12GB je malo, nebudes si moct ani stahnout demo nebo hru z PS Store, budes muset kupovat jen Media, kup si 500 GB a mas klid a ano nektere hry potrebuji instalaci ale nejsou to tak enormni velikosti jako na PC, vetsinou kolem 100 MB a pak sem tam nejaky patch ale to zalezi na hre.

Odkaz ke komentáři

• 0

ona zas tak špatná ta 12 GB verze není, vyplatí pouze pro lidi co moc nehrají nebo pokud máš doma 2,5" hdd který se ti doma válí tak proč kupovat 500 GB verzi, dokoupíš šuplík za 200 a za 4500 kč máš doma PS3 s hdd(dle vlastního výběru).

btw včerá jsem dělal údržbu hdd v PS3 a game data mi zabírala asi 30-40 GB

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu