Guest Sc4recr0w Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ktery shop ?? http://www.gamesparadise.cz nebo http://www.jrc.cz Pls ktery je lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 romeno ti napíše že jrc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ja mam zkusenosti s eshopem gamesparadise.cz velmi dobre. Kupoval jsem od nich ocipovanou PS2, NDS a taky prvni PSP. Vse funkcni, bez problemu. Jedinou reklamaci jsem s nimi resil kvuli chybejicimu darku v baleni - poslali ho dodatecne s omluvou a nejakou blbinkou navic. V JRC jsem nakupoval osobne - mam kamenny kram par minut od domu - a musim napsat, ze vetsi dva pitomce s minimem znalosti o prodavenem zbozi jsem jeste nevidel. Nechapu ze firma JRC si temahle dvema zoufalcema necha kazit obchod. Prisaham bohu, ze jsem nekolikrat odesel s tim, ze nez koupit neco co jsem vazne potreboval od techto dvou, tak si to radeji necham poslat a budu na to tyden cekat. Tohle je ale o kamennem obchode v Pardubicich - eshop ma snad vyssi uroven. Subjektivne mi ale neprijde nejlevnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 s jrc mam podobny zkusenosti, apson v praze. naprosta neochota, ani nevedej co maj na sklade pomalu, neumej ani slusne pozdravit ... kupoval sem tam psp a vickrat me tam uz neuvidi, opravdu nesnasim lidi, co neumi odpovedet na pozdrav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Listopad 19, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ja mam naopak s JRC (ve Zline) dobrou zkusenost, kdyz jsem kupoval PSP, tak mi na pozadani ochotne rozbalil a predvedl PSP (tehdy jsem to delal kvuli fw 1.52) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 ja zase v JRC sem došel pozdravil a zeptal se jestli nemají Logitech PlayGear Pocket a paní na mě "Co to je?" opravdu tak odpověděla a potom sem ji řekl že je to obal na psp a ona "to asi nemáme" opravdu zkuženosti....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 JRC s tim mam zkusenosti - kupoval sem tam PSP "fat" docela levny ( 4740 kc ) + zdarma postovny a pak jeste osobne kryt , sluchatka k pc , ssx on tour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 throska Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 dobrá zkušenost JRC v HK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Sc4recr0w
Ktery shop ??
nebo
Pls ktery je lepsi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts