jindra1468621265 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Zdar lidi, vim ze to tu nekde asi bude ale kdyz mi nekdo odpovi snad z neho tolik neubide :) Mam FW 3.40 OE-A a kamerku ale newim jak ji zprovoznit, v menu je ikona kamery ale jak ji zapnu tak nic.Potrebuju nejaky softik nebo jak?DIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 myslim ze je potreba snad naky GoCam nebo nak GoEdit...ale fakt nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 throska Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 a náš SLIM? mam dojem že potřebuješ minimum FV 3,60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 no tak kdyby mel slima,tak ma asi tezko 3.40 o_O...nemas k tomu nejakej soft?nebo neco na umd?jo a jmenuje se to GoEditmale to uztady psal WoKo_O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 myslim ze kameru podporuje az firmware 3.51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jindra1468621265 Odesláno Leden 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 no ale tam v menu uz je ikona kamerky ale nic to nedela, GO.EDIT sem zkousel ale nejde spustit :( 1500 to stalo a jen se na to prasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Víš co? 1) Zkus tenhle odkaz: http://www.pspdemocenter.org/page.php?id=120 a asi to hoď do GAME (nestahoval jsem to, neboť to má 81mb) 2) radši si hoď vyšší cfw, to taky někdy pomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotl Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Na spusteni kamery v přimo z menu neni potreba zadny program jestli to pise connect camera compatible with psp tak s tim nekdy staci trochu pohybat a nedotahovat ten šroubek uplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 š odebranou možnost kamery např kvůli modifikaci XMB ?...btw kamera jde od 3.00 nrbo 3.03 teď nevim ořesně...zkus reinstal fw nebo ještě líp si dej nějakej M33 fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 JJ někdy pomůže profouknutí konektorů-to se mi stává když kamerku dlouho nepoužívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pery Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Zdar lidi, vim ze to tu nekde asi bude ale kdyz mi nekdo odpovi snad z neho tolik neubide :) Mam FW 3.40 OE-A a kamerku ale newim jak ji zprovoznit, v menu je ikona kamery ale jak ji zapnu tak nic.Potrebuju nejaky softik nebo jak?DIK mě to taky na poprve neslo ale dal jsem ji tam podruhy poradne zasrouboval a hlavne jsem ji natocil na sebe skus to nic nezarucuju ale taky mam 3.40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jindra1468621265
Zdar lidi, vim ze to tu nekde asi bude ale kdyz mi nekdo odpovi snad z neho tolik neubide :)
Mam FW 3.40 OE-A a kamerku ale newim jak ji zprovoznit, v menu je ikona kamery ale jak ji zapnu tak nic.Potrebuju nejaky softik nebo jak?DIK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts