Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Odesláno
Takze po case opat pridavam niekolko mojich screenov...

Aj koli takymto situaciam nenavidim lietanie :D

f_15697306_f0cdd726439a09c4ccf62e513df3c26c.jpg

tohle je uplne total mega extra bomba hra ... jak daleko ses dostal ? nejak presne tuhle misi nechapu co mam delat ... pitoma japonstina neni to nekde alespon anglicky ? :cry:

Tak toto je fakt hlupa hra. Ani ja tomu nechapem iba pozeram na mapu. Musis pristat v tej pusti je tam mala pristavacia draha. Je to dost tazke ale tak na 5 pokus to zvladnes. A ako som daleko? Neviem " I don't speak Japan"
Odesláno

No je to jedina hra co ted hraju co se mi na 256 kartu vleze :D je to dost dobra ujetarna ale nez jsem zjistil cim se vysunuje podvozek atd..chtelo to hodne nervu :) (kdyby nekdo nevedel tak pridrzenim selectem a brzdi(air brzda) se pridrzenim obou L a P tlc. nahore :) no ovladani je desne :) ale realne..

Tech tornad je tam mraky v tedle mape takze velmi realne :)

Odesláno
No je to jedina hra co ted hraju co se mi na 256 kartu vleze :D je to dost dobra ujetarna ale nez jsem zjistil cim se vysunuje podvozek atd..chtelo to hodne nervu :) (kdyby nekdo nevedel tak pridrzenim selectem a brzdi(air brzda) se pridrzenim obou L a P tlc. nahore :) no ovladani je desne :) ale realne..

Tech tornad je tam mraky v tedle mape takze velmi realne :)

jedna otázečka:Čím se proboha ten podvozek zatahuje? Jinak hra velmi good :wink:

• 1 month later...
Odesláno
Tak nevim, u noveho hybrid devhooku 2.71-3.01 me blbnou screeny. Kdyz dam v menu devhooku screenshot enabled, tak to kuprikladu v BiA dela screen pri kazdem zmacknuti cudliku(jakykoliv cudlik krom analogu a "home"), tedy nejde hrat.

Kdyz dam disabled, tak to logicky screeny nedela(ani pri L+nota).

Setkal jste se s tim nekdo? Vite co s tim?

No to iste robi aj mne asi sa tam pokusim nieco ponastavovat a pohrat sa s tym...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu