orec Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) Moc prosím o pomoc,z ničeho nic mi po zapnutí psp naskočila modra obrazovka a hláška Setting information is corrupted. Press the O button to repair and restore default setting. Když stisknu O , tak se me vypne a zapne se a je tam to samé pořád dokola. Prosím nemůžete mi poradit co s tím? Popřípadě někdo z Brna a okolí kdo by mi to opravil? Jsem totální lama na tohle. Baterku jsem vytahoval-nic. Moc děkuju všem za jakoukoliv radu. Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem orec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orec Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Ok,tak kdo by me to opravil?? Samozdrejme zaplatim. Jsem zoufalej,jelo mi to jen 2 dny :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 zkus to timhle zpusobem :) Disconnect the battery, reconnect and switch it on whilst holding down both top two corner clear buttons. It should restart in recovery mode. Toggle down and select RECOVERY folder, then select. If this folder is corrupted you will have to get a copy off of the internet and replace it using the usb connector. This usually does the trick, if it will not start in recovery mode, it's a SONY job. Read more: HOW DO I RESET MY PSP? When I turn it on, only the green LED goes comes up. Nothing else happens, and the only way to turn it off is by removing the battery. How can this be fixed? | Answerbag http://www.answerbag.com/q_view/107314#ixzz2YM2mwrIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orec Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Odpojte akumulátor , znovu připojte a zapněte jej a zároveň podržíte obě dvě horní roh jasná tlačítka. Je třeba restartovat v režimu obnovení . Přepnout dolů a vyberte složku RECOVERY , pak vyberte . Pokud tato složka je poškozen, budete muset získat kopii pryč na internetu a nahradit jej pomocí USB konektoru . To se obvykle dělá trik , pokud se nespustí v režimu obnovení , je to práce SONY :-D Jo,trosku nechapu,ale zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orec Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Do toho recovery menu se dostanu v pohode. Pak tady mam pod tim: Toggle USB Run/PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP Configuration Advanced CPU speed Plugins Registry hacks Shutdown device Suspend device Reset device Reset VSH Když vyberu Advanced,tak tam mam: XMB Plugin Game plugin Pops Plugin NoDRM Engine Memory Stick Speedup Hide CFW Files from game Block Analog Input in Game Allow Non-latin1 ISO Filename Old Plugin Support (PSP-Go only) Inferno ......... Inferno ........... Inferno...... Inferno..... Force High Memory Layout To je vse :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orec Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 At dela co delam vzdy tam nakonec skoci nazpet ta modra obrazovka s hlaskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orec Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Tak ze jsem hledal a hledal a byl tak zoufalej az jsem narazil po dvou dnech na video,ktery mi pomohlo. Sice jsem tomu rozumel jen do casu 3:40 a dal jsem to nedelal ale uz to jede :-D Tak ze pro vsechny kdo maji tento problem davam odkaz Snad nekomu pomohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.