dddpepa Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Dobry den, mam PSP 2004 a po zapnuti zacne PSP najizdet ale objevi se jen uvodni obrazovka bez ikon a Menu. Pro Recovery menu najizdi. Poradite jak to opravit jestli je to mozne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Musíš tam mít nějaký špatný plugin. V recovery menu vypni všechny pluginy a pak by to mělo najet v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dddpepa Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Tak pluginy jsem nasel jen v kolonce ADVANCED a ty jsem vypnul. Nicmene chova se to porad stejne. Jsou tam jeste nekde jinde a nebo jsi mysel tohle ? Jinak dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Tak pluginy jsem nasel jen v kolonce ADVANCED a ty jsem vypnul. Nicmene chova se to porad stejne.Jsou tam jeste nekde jinde a nebo jsi mysel tohle ? Jinak dekuji za odpoved. Vyndej kartu a zkus zapnout PSP bez ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dddpepa Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Tak nakonec to najelo a tedka uz se to chova normalne. Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dddpepa
Dobry den, mam PSP 2004 a po zapnuti zacne PSP najizdet ale objevi se jen uvodni obrazovka bez ikon a Menu.
Pro Recovery menu najizdi. Poradite jak to opravit jestli je to mozne ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.