taxik Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 Ahoj, chtěl bych vás pozvat na svůj MineCraft server. Server (po technické stránce) běží zatím v testovacím režimu, tudíž potřebuji zjistit zda se vám hra kouše či ne a proto se omlouvám kdyby se tak stalo. Pro připojení na server je potřeba se registrovat na našem webu a podat žádost o přidání do WHITELISTU IP: taxik.tk Verze serveru: 1.5.2 Doporučuji si přečíst Pravidla! Download cracked MineCraft lauchneru (max verze 1.5.2): http://www.multiload.cz/stahnout/558829/mcsp_v12_2-zip/ P.S.Všechny barevné texty s kurzívou jsou odkazy! Žádost o přidání na whitelist pište prosím přímo na našem webu ! Dík :) //zatím zůstane verze 1.5.2, než se updatují všechny pluginy Citovat
TwiCe Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 a ten kdo už chce zapařit 1.6.0 tak ať zas napíše mně :D taky začínáme ... a hromada pluginů již frčí a budeme přecházet do plného provozu Citovat
taxik Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 a ten kdo už chce zapařit 1.6.0 tak ať zas napíše mně :D taky začínáme ... a hromada pluginů již frčí a budeme přecházet do plného provozu Ehm, tak si založ svůj topic a nepiš mi do mého, mygod :roll: Citovat
TwiCe Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 aby ses nepodělal, detičky na mc server stejně najdeš na jíných místech než tady, mygod :roll: Citovat
taxik Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 aby ses nepodělal, detičky na mc server stejně najdeš na jíných místech než tady, mygod :roll: V klidu, ale příde mi normální si založit svůj topic a nepsat někomu do cizího, je to takovej parazitismus a je to docela nepříjemné. Ale tak nic se nestalo no Citovat
TwiCe Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 je to parazitismus když sem neudal žádné údaje... kdo by si dal tu práci a psal mi pm o mc server ? :) paraziti sou všude ale ano máš pravdu že je to otravný, taky mě takový vysírky jako já štvou :) (nuda v práci hold) ber to tak že to teď otevře více lidí, když uvidí více příspěvků v diskuzi .. kdyby šli mazat komentáře uživatelem tak ti to odplevelím ;) Citovat
pitris97 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 Nevěděl jsem že máš topic na console foru :) každopádně budu rád pokud by jsi mě přidal / Zonnys Citovat
taxik Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2013 Nevěděl jsem že máš topic na console foru :) každopádně budu rád pokud by jsi mě přidal / Zonnys Přidám, ale správně se má dávat příhláška na web :D! Citovat
pitris97 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2013 Tedy, musím říct že spawn i stavby jsou hrůza a děs.. Citovat
taxik Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2013 Tedy, musím říct že spawn i stavby jsou hrůza a děs.. Tomu se říká pozitivní reklama :D:D Jestli se ti to tam nelíbí, tak mi poď pomoct zbourat a stavět :D Citovat
pitris97 Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2013 :D Zakládám si zase svůj server, stejný projekt jako v minule, dostat na server rozumné lidi... a žádne male dětičky .. ti akorát kurvý celý Minecraft .. přál bych si aby byl Minecraft zase underground. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.