Skypemaster Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Zdravím, momentálně vybírám komponenty pro PC, který bude určený převážně na práci, ne na hraní ani editaci videa. Měl by zvládnout programy jako AutoCAD atp... Zatím jsem se dostal k tomuhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1OHY0116LE011T3N011ZB4011YXN01155I011RAA011KXK01 - S disky Seagate mám osobně dobré zkušenosti, stejně tak se zdroji od Enermaxu. - Logicky do toho nebudu dávat grafiku a proto jsem se rozhodl tam dát Haswell. - Nejsem si moc jistý se zákl. deskou a taky RAM - jestli tam radši nehodit 8 GB. Přece jenom 8 GB stojí jen o pár stovek víc, ale jestli by to vůbec bylo využité... - V cenové skupině té skříně jsem moc vzhledově hezkých nenašel, tak jsem vybral tuhle. Osobně s tou značkou ale nemám vůbec žádné zkušenosti, jak je na tom s chlazením, konstrukcí atd.. Hodně si potrpím na vzhled, i když jde o PC téhle kategorie. - Nerad bych za dva roky pořizoval nový PC, proto má možná trochu vyšší výkon. Taky chci, aby byl do budoucna, když už na to dojde, upgradovatelný. - Rád bych zůstal u této, nebo blízké ceny. Prosím tedy o nějaké návrhy jak tuhle sestavu odladit, nejlépe o osobní zkušenosti. Dopředu díky :) Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem Skypemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) nefunguje ti odkaz EDIT : porad nic Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Opraveno, odkaz už funguje. EDIT: Nikdo žádné návrhy? Upraveno Červenec 11, 2013 uživatelem Skypemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Ten zdroj rozhodně ne Seasonic SS-400W bude vhodnější, jinak je sestava dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 mam pro tebe navrch za vsechny prachy vyhod z tama ten Windows usetris 2 litry!!! a hod si tam tech 8GB kdyz to chces do budoucna sice je v soucasnosti nevyuzijes, ale tech par stovek uz neublizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Díky za všem za pomoc. Nakonec jsem ještě vybral jinou case - Corsair Carbide 200R. Za tu cenu vypadá solidně a vidě jsem, že se do ní skládají i luxusní herní mašiny, takže to nebude asi žádný šmejd ;) Na Evolveo nebyly moc dobré ohlasy. RAMky tam dám jen 4 GB a zdroj podle doporučení. Jinak Wokna tam musí být originálky. Kdyby to někdo chtěl vidět komplet tak tady to je: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1TA0011OHY011ZB4011YXN01008Q01155I011RAA011KXK010TM001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 rekni mi proc prosimte originalky ? mezi nima neni snad zadny rozdil, jak chces dat za neco 2k kdyz to muzes mit zadarmo :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Pretože zarábať na kradnutom OS je nemorálne, riskantné,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Přesně tak, kdyby to byl osobní PC tak to možná až tak neřeším, ale v tomhle připadě tam musím mít originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.