Luckysbreak Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Ahoj, předem se omlouvám, ale jsem v tomhle ohledu opravdu velká lama a už si nevím rady (nemůžu to ani nikde najít). Nechal jsem si před časem udělat xbox. Všechno šlo v pohodě a dával jsem si tam stažené hry přes program GX XGD Extract. Jenomže pokaždé jsem stáhnul akorát 1. iso soubor. Teď jsem si stáhnul 2 hry, které jsou po partech a nevím, jak to dát dohromady a dostat to do toho Xboxu. Mohl by mi prosím někdo poradit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Otevřeš Winrar vybereš part co má koncovku rar nebo zip tu označíš a další časti se přídají samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 (upraveno) divej ty rary označ ve winraru a dáš extrahovat do vybrane složky a ten winrar ti tu hru vyetrahuje do te složky kterou si zadal Upraveno Červenec 10, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckysbreak Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Moc děkuji, už jsem si to udělal :-) nějak mě to nenapadlo :D. Ale teď mám problém s tím, že mi zase nechce ten .iso soubor vzít ten prográmek GX XGD Extract. Neznáte jiný program, který by mi schroupnul tyhle hry a rozbalil mi to na flashku nebo případně přes FTP? Mám 2 externí disky a ani jeden nemůžu dát do formátů FAT 32. Oba jsou NTFS a nejdou do FAT 32 zformátovat. Flashku mám pouze 8GB. Moc děkuji a jak jsem si všimnul nechtěně jsem to dal do špatné sekce. Tak se předem omlouvám :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.