iPad Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Ahoj chtěl bych vyzkoušet iOs 7 ale nemám developerský účet. Máte někdo zkušenosti s nelegálním zpusobem? Nebo nepučil by ste mi někdo účet jsem ochoten neco zaplatit ale ne 100$ :DD. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 10, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Dev účet se nejčastěji platí kolem stovky. :) Kupoval jsem na aukru a prodejce poslal do hodiny vše co jsem potřeboval. Jinak nelegal bych moc nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iPad Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Co si kupoval na aukro? Dev účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 10, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Ano. ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iPad Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Za kolik bys mi ho půjčil, nebo prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Myslím, že přes JB by to mohlo jít Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fllip Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Za tu cca stovku nekupuješ dev učet, ale registraci svého UID do dev. účtu někoho kdo ho už má. To pro instalaci iOS7 stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Bych těch par měsicu radši počkal než zkoušel nějake bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Ježiši. Já sám jsem chvilku betu měl a znám lidi, kteří na ní normálně na iP 5 jedou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 ježiš ale ne každy je nedočkavec a počka si radši :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iPad
Ahoj chtěl bych vyzkoušet iOs 7 ale nemám developerský účet. Máte někdo zkušenosti s nelegálním zpusobem? Nebo nepučil by ste mi někdo účet jsem ochoten neco zaplatit ale ne 100$ :DD.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.