After.LIFE Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Ahoj, díval jsem se tady pop hrách co se dají hrát po netu, ale zase... Příspěvky jsou starší, tak se chci zeptat jestli jsou dneska i nějaké hry co se dají hrát po netu a servery jsou funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Jestli si chceš zahrát opravdu kvalitní a chytlavou střílečku která je super hlavně online, tak doporučuji Syphon filter : Logan's shadow. Jednoznačně nejlepší MP ever na PSP pro mě. Jak jsou na tom servery nevím, jelikož už chvíly psp nemám, nicméně když jsem hrál naposledy již po shutdownu MoH serverů tak byly online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
After.LIFE Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Díky, vidíš to jaký jsem hňup. SF mám na UMD a ani mě nenapadlo se kouknout jak je na tom Multiplayer.. Takže díky za připomenutí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Hele, určitě zkus. Ta hratelnost možná ze začátku nebude úplně totožná jako třeba u Moh, ale během pár minut si zvykneš (pokud si teda už hrál tak ne :D) a už to nepustíš, mapy jsou fajn, i lidi většinou v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Taky svyho casu nebylo spatny Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Syphon filter : Logan's shadow jsem zkoušel, ale servery jsou shutdown, takže psp už fakt je jen stařeček, ale vždy potěší! Dny kdy jsme čekali, než vyjde nová hra jsou dávno za námi, jinak bych chtěl sem vypsat všechny hry, které podporují online mod (nemyslím ad-hoc) a byli by ověřeny, že fungují a sepsány zde: 1.Resistance: retribution (Jediná hra, která vím že opravdu ještě funguje) Jinak ověřujte a pište sem které servery na hry jsou online, ať máme vše sepsané! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.