Lisien Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 No tak rychle bych to nevyděl s tím ortelem, z černého koně se nakonec může vyklubat docela záživná hra.... nechej si to,až na později , kdy už si to budou moci lidi zahrát a říci k tomu své :wink: .(neposuzuj knihu dle obalu).Každopádně je to logická hra , což se počítá jako plus, dále, že je to originální zpracování s novými prvkamy hratelností.Nic podobného jsi zatím nehrál.Každopádně, každý má svůj žánr her , které ho bavý... Já zrovna nemusím hry dle filmových předloh, kde je kolem toho velký humbuk a hra stojí za prd, kdy jim nejde ani tak o hratelnost , ale aby se dobře prodávala díky filmové licenci....(neříkám , že to je u všech takových her , ale u většiny to tak je).Tahle hra přišla s něčím novým, originální nápady, nikoho nekopíruje, tak proč jí nedat šanci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmmaty Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 výborná hra, sedím u ní už od včera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 No tak rychle bych to nevyděl s tím ortelem, z černého koně se nakonec může vyklubat docela záživná hra.... nechej si to,až na později , kdy už si to budou moci lidi zahrát a říci k tomu své :wink: .(neposuzuj knihu dle obalu).Každopádně je to logická hra , což se počítá jako plus, dále, že je to originální zpracování s novými prvkamy hratelností.Nic podobného jsi zatím nehrál.Každopádně, každý má svůj žánr her , které ho bavý... Já zrovna nemusím hry dle filmových předloh, kde je kolem toho velký humbuk a hra stojí za prd, kdy jim nejde ani tak o hratelnost , ale aby se dobře prodávala díky filmové licenci....(neříkám , že to je u všech takových her , ale u většiny to tak je).Tahle hra přišla s něčím novým, originální nápady, nikoho nekopíruje, tak proč jí nedat šanci ... jo, šanci já ji klidně dám, mě jen nezaujalo to, jak ta hra vypadala na obrázku. No uvidím, co na to recenze, ostatní lidi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 o co v té hře jde? mám ji sice staženou stejně jako všechny PSP hry co vyšli ale nic o ní nevim..PSP si koupím až o výplatě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 mno, na ukázce z demo disku to vypadá pěkně :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmmaty Odesláno Únor 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2006 nemůžu udělat poslední level, to je fakt hustota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 V pátek Mercury budu mít tak povím .-) Viděl jsem ji na jednom videu a rozhodně to je logická hra co musím mít .-) jojo ja taky vypada to fakt uzasne tu ci!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.