Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Minecraft Server Projekt - CreepZonne


pitris97

Recommended Posts

Minecraft Server pro malou (rozumnou) komunitu lidí

Chci vám něco říci o mém novém projektu.. - Minecraft server téměř bez pluginů, se super komunitou (no kids), bez ochran jako například rezidence nebo lwc.

Určitě mě nevěříte že to tak bude fungovat ale vysvětlím vám základní fungování serveru. Jakmile příjdete na server, nemáte žádné povolení (stavět,ničit,udělovat dmg).. je to taková ochrana před náhodnými dětmi co se občas na serverech ukážou, dále pokud se projeví že máte iq větší jak 50 dostanete povolení použivat warp a různě se podívat po serveru (jakmile se stanete normálním hráčem, vaše funkce warpu se ale omezí) abyste věděli jak to chodí. Pro úplné funkce stavění a kopání atd. musíte přijít na náš team speak a popovídat si z vedením které vás v soukromí ohodnotí jestli se k nám na server hodíte. Pokud budete nadávat někomu z vedení nebo ničit stavby a další věci tak dostanete ban a tím pro vás server končí.. je to jednoduchá věc jak se vyhnout takovým blbcům co ostatním akorát kazí hru. Server je sice jen pro 5 lidí ale to jen proto aby se hráči mezi sebou lépe poznaly, můžete spolu komunikovat jak na chatu nebo na team speaku či na vašem osobním skype. Momentálně doladuji pluginy a připravuji funkční web a server je už předobjednán na hostingu Fakeheda který je jeden z nejlepších hostingů v české republice. Ještě vám něco musím říct o věku pokud byste se chtěli připojit ...Bereme skoro všechny kteří se nám budou líbit po rozumné a hlasové stránce.. Je také možné že pokud se nějaký člen zaručí například za svého sourozence že nebude dělat bordel tak že ho taky pustíme ale pokud se něco stane tak bude potrestán i ručitel.

Kdo jsem ?

V minulosti jsem vedl několik projektů .. .cca v roce 2010 jsem vlastnil server na GTA san andreas - Blood$ server který ze začátku příliš oblíben nebyl ale časem bylo na serveru aktivně i 20hráčů :).. dále jsem také byl administrátor na několika gta serverech (Podotknu že to nebyly reálné země ale pluginy vyvíjeny známým pawnerem jménem Lyrics...a děkuji mu moc za všechno co pro mě udělal) jako Prison Sector 47, Street Life. Na počátku roku 2011 jsem si hodně oblíbil právě hru Minecraft díky známému LetsPlayerovi Protomace a jeho seriálu Kostičkované Dobrodružství a také ještě žijícímu pořadu GamePage ve kterém ukazovali vlastníka soukromého serveru (V té době to bylo ještě fajn že byl Minecraft underground takže to hráli spíše geekové :)). Začal jsem hrát na serveru jednoho uživatele s fora pawno.cz .. myslím že se jmenoval Fredykcz, nebo tak nějak ..byla to verze 1.2.2 takže naprostá paráda :) dokonce jsem nějakou dobu vedl svoje město. V červnu toho roku jsem si koupil Minecraft přes aukro za 200 korun (Byla to ještě betaverze takže to bylo levnější). Hrál jsem na serveru český pařan, na kterém začal Minecraft už pomalu.. děckovatět.. Na začátku a konci roku 2012 jsem vlastnil servery jen pro své kamarády a ty co se chtěli přidat do naší soukromé komunity serveru. Momentálně jsem právě začal mít chut zase začít hrát minecraft ale jakmile se připojím na nějaký větší server tak se oběvím ve velkém měste ze kterého nevím jak ven :D a je to celé strašně divné..Většinou na těch větších serverech ani nenajdete kamarády se kterými byste stavěli, jedině ty co znáte normálně. Proto mě právě napadl nápad udělat server pro několik lidí kteří by se časem znali a mohli by spolu stavět větší a lepší projekty.. Prostě server pro kreativní lidi co hledají zábavu a chtějí postavět něco velkého co by za den nebylo zničeno.

O Serveru

Můj nápad by byl takový že spawn by byl úplně jiný svět a z něho by ste se teleportovali do prázdného světa kde by se vybudovala malá vesnice kde by si každý našel nějaké povolání (třeba pekař,kovář, zahradník. atd). Bylo by to trochu Role Play a zároven normální pokec na team speaku. Momentálně hledám nějaké rozumné adminy kteří by kontrolovaly pomocí pluginu třeba rozbitou budovu, zjistily by kdo jí rozbil a následně by byl zabanován.

Snad to není moc dlouhé a přečetli jste si to.. omlovám se ze gramatiku.. píšu to co mě napadá takže proto to není srovnané ve větách

Jinak až se mi bude chtít tak to trochu přeskládám aby to bylo lépe čítelný.

Upraveno uživatelem pitris97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu