kopecek83 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Zdravim,jak mam spustit hru s game cache?Mam tablet acer Acer Iconia Smart S300....kam vlozit game cache?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 game cache? slyším to prvně. Napiš co to je za hru a jak vypadají ta data... Standartně se dávají do sdcard/android/data nebo sdcard/android/obb někdy sdcard/data, u některých sdcard/gameloft/game, a pak jsou takové, které se po instalaci apk dávají obnovit z Titanium backup, a to je vlastně zip - záloha dat, a ty se šoupou do sdcard/titaniumbackup nebo tak nějak... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 O to by jses neměl ani starat musí to být deklarované v scriptech appky .A i v Android,plugin, manifest.xml.... něco jako WWW.LoadFromCache.........jinak řečeno, mělo by se to po navazani spojeni app a naslednem downloadu OBB dat ze serveru vše udělat samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopecek83 Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Ouu dlouho jsem tu nebyl....uz jsem to poresil game cache se instaluje do slozky android kde jsem si vytvoril dalsi slozku s nazvem Obb.....ted jsem se snazil naistalovat PSX hru ve formatu iso a vubec mi to nejede nemate nekde nejaky navod?Nejaky navody uz jsem zhlednul ale zatim jsem bez uspechu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Proč to je v tutorialech? Tento topic ma byt v Otázkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.