Still Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Zdravíčko lidičky,nevíte kde najdu v pc wep klíč????Díky předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 na to se musis zeptat admina internetu,rika se mmu nejak provider nebota.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Wep klíč v počítači nenajdeš. Ale WEP je nejstarší ochrana, která se dneska dá už rozlousknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 WEP je nastaveny na routeru/APcku, je to sifra, ma ji majitel routeru/APcka, bud je to ISP nebo domaci uzivatel, dle toho kdo to AP vlastni ;) .. WEP je dnes jiz nepouzitelny, se spravnym HW & SW to mas za jedno odpoledne louskle ;) .. pouzivej WPA(2), popr. radius server xD :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Super,už jsem na ěj přišel.Normálě jsem ho tam loupl,proběhl test,úspěšně,no a pak když spustim internet brouwser dám tools,pk settings home page settings,hodim si tam nějakou adresu,dám OK,najedu na home,potvrdim.No a pak mi to po chvilce hodí hlašku:Communication with the server failed.A DNS error has occurred.(80410414):ziped:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Super,už jsem na ěj přišel.Normálě jsem ho tam loupl,proběhl test,úspěšně,no a pak když spustim internet brouwser dám tools,pk settingshome page settings,hodim si tam nějakou adresu,dám OK,najedu na home,potvrdim.No a pak mi to po chvilce hodí hlašku:Communication with the server failed.A DNS error has occurred.(80410414):ziped:... tzn. ze neni nastavene IP DNS serveru.. primo ti to pise.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sudzi Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 WEP je nastaveny na routeru/APcku, je to sifra, ma ji majitel routeru/APcka, bud je to ISP nebo domaci uzivatel, dle toho kdo to AP vlastni ;) .. WEP je dnes jiz nepouzitelny, se spravnym HW & SW to mas za jedno odpoledne louskle ;) .. pouzivej WPA(2), popr. radius server xD :D hele , tady pises ze se da rozlousknout ten WEP klic - pls jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 hele , tady pises ze se da rozlousknout ten WEP klic - pls jak aircrack -> google wep crack -> google ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Still
Zdravíčko lidičky,nevíte kde najdu v pc wep klíč????Díky předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts