Reiden Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 zdravím moje oblíbené fórum :-) mám problém s routerem. na telefonech se mi nechce načítat např. youtube (jak stránka samotná,tak občas i videa),u Apple iPhonu a iPodu touch se mi zkrátka ne a ne načíst Appstore,25pp a podobné , PS3 se nepřipojí k PSN.... Servisák nám řekl,že máme smůlu a máme snad jeden jediný router na trhu, který způsobuje tenhle problém....nepropouští nějaký druh signálu či co....nevím,nerozumím tomu. A díky tomu tyhle problémy. Rozhodl jsem se tedy pořídit nový router,jenže jako absolutní neznalec, nemám ani nejmenší tušení,jaký router vybrat. Potřeboval bych něco co nejjednoduššího, co člověk zapojí do zásuvky,píchne do toho kabel od poskytovatele,zapne to a už k tomu jen nějak jednoduše popřipojuje PC,notebook,iPhone,PS3, ostatní telefony....a tak dále :-) nějaké tipy? :-) díky předem,piece ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Aky mas ten router? Pretoze snad je jedno, aky novy :D http://www.alza.cz/sitove-prvky/broadband-routery/18843092.htm#f&pg=1&pn=7&po=1 Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 jedine co z nej vyctu je ze je to D-Link :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 ahoj lidičky, chci se zeptat, mám propojený roater s počítačem a notebookem, po nové instalaci windowsu u obou počítačů musím znovu nastavit roater úplně od začátku nebo ta sít už tam bude pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.