Thor841 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Ahoj všem, prosím o radu, do PSP dám normálně hru ve formátu ISO. Vše funguje jak má, ale teď jsem našel hry, které jsem dlouho hledal, předělané s PS1. No a po rozbalení vznikla složka s hrou a v ní: dokument (něco v neru), EBOOT PBP a KEYS.BIN. Co s tím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Tu složku s těmi třemi soubory překopíruj do PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor841 Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Funguje, taková prkotina :-D. Děkuji a prosím LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thor841
Ahoj všem,
prosím o radu, do PSP dám normálně hru ve formátu ISO. Vše funguje jak má, ale teď jsem našel hry, které jsem dlouho hledal, předělané s PS1. No a po rozbalení vznikla složka s hrou a v ní: dokument (něco v neru), EBOOT PBP a KEYS.BIN.
Co s tím mám dělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.