shit Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 JDE V gta PUSTIT VLASTNI MP3 JAKO RADIO ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 Jo,ale jenom přez jeden program... Viz-Příloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pizzadox Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 Jo,ale jenom přez jeden program... Viz-Příloha nj jenze tenhle programek umi myslim jen ve formatu audio :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 Jj, umí to jen z CD. Ale není problém obětovat jedno CD za 10,-Kč a vypálit. Nebo v Neru vypálit na Image Recorder a potom hodit do virtual drive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Září 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 jakjako z CD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 jen audio CD .. MP3 tam nestrcis musi to byt format CDA a musi se to nejak nacitat z CDčka ...vic nevim nezkousel jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 Jenom hodis CD do CD-romky pak si vybereš songy připojíš PSP no a ono ti to převde 1 písnička cca 1.5Mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 nevyhoda je to, ze ti to na pametovce zabere misto a pritom to nemuzes prehravat bezne prostrednictvim audio playeru v XMB, ale na druho starnu je mazec nasednout do apace a pustit si do toho vlastni rychtu :mrgreen: kdybych se nekdy rozhodl znovu si projit pribeh, tak tentokrat urcite s vlastni music :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 tak pro mne je jasne msx 98 dnb 4 ever ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 ja jsem to skousel a hodil jse si tam par mp 3 ale ve hre me to nenaslo zadny custom track :( nevim proc .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 tak pro mne je jasne msx 98 dnb 4 ever ! tjn, ale uz ho znam nazpamet dokola ...chces ho zatutat :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 tjn, ale uz ho znam nazpamet dokola ...chces ho zatutat :lol: pockej zatutat tim myslis co ? ze bys chtel zachlastat ? klido jenommyslim ze prahu 5 mam trosku od ruky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 tjn, ale uz ho znam nazpamet dokola ...chces ho zatutat :lol: pockej zatutat tim myslis co ? ze bys chtel zachlastat ? klido jenommyslim ze prahu 5 mam trosku od ruky ;) wtf?!... klidne bych zachlastal, ale tim tuutaaniim jsem myslel... 'tu t tu t tuu t tuuu...' mno, radsi nic ty beaty mi nejak neznej :lol: ale kdybys mel cestu prahou 5 a mel s sebou apsinta dej vedet;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shit
JDE V gta PUSTIT VLASTNI MP3 JAKO RADIO ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts