Lumca Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Mám poslední dotaz, mám normál televizi 82 palců má scart vše co má televize.Půjde mi na ní ps3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bzuk Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Mám poslední dotaz, mám normál televizi 82 palců má scart vše co má televize.Půjde mi na ní ps3?? mnelo by to normálne jít,ale nebude to tak veliky rozliseni jako na LCDa 82 palců? ne centimetrů? to je trochu moc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumca Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 mnelo by to normálne jít,ale nebude to tak veliky rozliseni jako na LCDa 82 palců? ne centimetrů? to je trochu moc ne? Centimetru:D:D sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Mám poslední dotaz, mám normál televizi 82 palců má scart vše co má televize.Půjde mi na ní ps3?? ANO pujde ti k PS3 je pribalen Scart,Wlan kabel,USB kabel,kabel do zdroje :D Jen ta kvalita nebude takova jak na LCD ale i tak je to slusny i na normalni TV ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pego Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Já mám doma asi 4 roky starou televizi LG no a je to úplně na pytel... Obraz se kroutí a jsou tam takový pruhy jo a ještě hučí zvuk... Nevím třeba je to televizí protože když tam připojím PC tak to dělá skoro to samí... Někde jsem slyšel že bych to měl hodit na stejnou fázi a to jsem taky zkoušel... A přez S-Video kablík to je s tim obrazem ještě horší protože se hroutí... Ale jinak PS2 mi právě nic takovýho nedělá... A ještě něco ten AV výstup má úplně stejnej konektor se dvojkou... Zajímalo by mě jak vám to šlape na vobič televizích, jestli to dělá taknějak na každý nebo jestli ta moje je na prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ja mam doma taky klasicke CRT ale je to na ni poměrně kvalitní,a když si kupíš RGB tak to budeš mít ještě kvalitnější8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konsty Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Tak to mam taky takovej problem ve skrini mi lezi nove PS3 a ceka az pod stromecek u toho je CoD 4 jenze mam tv bez HD sice telka slape jako vino je sirokouhla a kabelovka na ni slape perfektne myslim obraz , uz jsem cetl hodne nazoru zda na klasicke tv je to dobry nebo ne a ted mam z toho hlavu v pytli a premyslim o nove tv tak ja teda nevim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Tak to mam taky takovej problem ve skrini mi lezi nove PS3 a ceka az pod stromecek u toho je CoD 4 jenze mam tv bez HD sice telka slape jako vino je sirokouhla a kabelovka na ni slape perfektne myslim obraz , uz jsem cetl hodne nazoru zda na klasicke tv je to dobry nebo ne a ted mam z toho hlavu v pytli a premyslim o nove tv tak ja teda nevim :roll: nedělej si starosti měl sem taky takové problémy ale jak sem to zapnul tak sem zjistil že i na kvalitním CRT je to velice dobrý obraz!!! až tam zapneš CoD 4 tak uvidíš:D pak tu napiš a dej vědět jak to vidíš ok? ja měl dostat ps3 až na vanoce ale matka mi ho dala už v listopadu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocour65 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 vidim ze na int jsou vetsinou blbci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 vidim ze na int jsou vetsinou blbci to mělo byt na koho???:!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Já ho dostanu až hezky pod stromeček.. A jestli to bude na obyč. TV hnusný, tak koupím za 250kč kabel, a připojím přes DVI k monitoru :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 Já ho dostanu až hezky pod stromeček.. A jestli to bude na obyč. TV hnusný, tak koupím za 250kč kabel, a připojím přes DVI k monitoru :P uvidíš sám i na obyč tv je to super!! nech se překvapit!!! myslím že tě to překvapí stejně příjemně jako mě:bash::bash::bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Já myslím že to někteří lidi tady na fóru přehánějí s těmi řečmi o tom,že na normalních nebo trochu starších,či menších TV je hraní na PS3 hnusné. Je jasné že se super televizema za 200 000 kč to bude paráda,ale klidně i na starší horší televizi to pořád vypadá skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Jestli to má scart tak ti to půjde, mam to taky na CRT a myslim, že to furt vypadá skvěle, ale měl jsem to připojený na kámošový plazmě a to je jiný kafe tomu věř, ale než našetříš na pořádnou bednu může vklídku pařit na klasice8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumca Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Taky se těšim bohužel přes scart :( ale pokud to nevyzkousim na plazme nepoznam rozdil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko6 Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 podla mojej skusenosti cod4 modern warfare aj na obycajnej telke vyzera fantasticky, a co sa tyka lcd-cka, tak to sa musi len vidiet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 podla mojej skusenosti cod4 modern warfare aj na obycajnej telke vyzera fantasticky, a co sa tyka lcd-cka, tak to sa musi len vidiet:) A co HDMI-DVI redukce... Když to přes to připojíš k PC monitoru tak jak to vypadá a v jakým to valí rozlišku ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Já myslím že to někteří lidi tady na fóru přehánějí s těmi řečmi o tom,že na normalních nebo trochu starších,či menších TV je hraní na PS3 hnusné. Je jasné že se super televizema za 200 000 kč to bude paráda,ale klidně i na starší horší televizi to pořád vypadá skvěle. naprostý souhlas!!! ja třeba nemam na to abych si kupil předražene full hd televize. tolik bych zatím do tv neinvestoval full hd si kupím tak za 2 roky. ale zatím mi bohatě stačí moje CRT s dobrým RGB kabelem a 5.1 bednama8)8)8) a dneska budu mít oblivion tak budu kalit jak cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konsty Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Zdar lidi jak jsem jiz psal pouzivam standartni tv je pravda ze je to novejsi bedynka je sirokouhla a obraz je super takze jsem napojil PS3 a musim konstatovat ze obraz nema chybu i pres scart ale samozrejme me lezi v hlave koupe LCD TV. Takze kdo ma novejsi tv tak s PS3 neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 no ono dat 8500 za kvalitni LCD monitor na kterym ps jede 1080p...uplne staci....ani to nemusi byt TV ja jsem presel na 22' LCD HP w2207h s HDMI a je to dost zmena skoro neporovnatelny proti 17'LCD s TV tunerem pres SCART na kterym to bezelo 576i....kazdyo vec no ale jak kdyz nemel kvalitni LCD tak sem mel PS3 mesic v krabici...proste se mi ten obraz nelibil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 No já mám LCDTV Panasonic TX-32LXD700F a jsem naprosto spokojenej a doporučuji všem zážitek z filmu a her úžasnej. Info-http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAC_3762 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobin Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 chtel jsem se zeptat k cemu slouzi ten rgb kabel(myslim ze bude vice ostrejsi obraz) no a kolik stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rancilio Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mám dotaz ohledně přehrávání blue ray filmů na ps3 zatím jsem přehrával pouze dva filmy, ale pokaždé jsem měl film na obrazovce pouze v takovém pruhu jako v širokouhlém formátu.Proč mám teda televizi s uhlopříčkou 107, když pak to nemám na celé ploše. Na televizi jsem se to snažil nastavit, ale jde pouze širokouhlý a nebo automatický formát. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lumca
Mám poslední dotaz, mám normál televizi 82 palců má scart vše co má televize.Půjde mi na ní ps3??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.