Thor841 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Ahoj všem, mám dotázek. Dá se na PSP nějak nastavit, aby mi začala kontrolka na PSP před vybitím signalizovat? Protože mě blikne a PSP umře, což je při rozehrané hry např. Resident Evil celkem problém. Díky za Tip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 dá když máš třeba TN-HEN tak se tam dají nahrát doplňky že dole vidíš v rohu procenta baterie, stav, kontrolka ti třeba při 15 procentech začne blikat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor841 Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 A ten TN-HEN vezmu kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 A proč by tam měl dávat TN-Hen, kterej je už přes tři roky absolutně k ničemu? Jediné co potřebuješ je nějaký CFW (nejlépe 6.xx PRO C) a pak některý z pluginů, teď jen nevím který. Jinak tedy na mém PSP asi tak 15 minut před vybitím začne blikat led kontrolka naprosto bez nějakých doplňků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor841 Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Mě právě taky, ale jak blikne, okamžitě umře. To je právě problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 tak tam dej opravdu nějakej CFW a plugin na sledování baterky...bude ti to ukazovat a blikat třeba posledních patnácti procentech a ne minutu před vypnutím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 DayViewer to umi pouze v xmb, ale cheatovaci program TempAr umi zobrazit stav psp @SGS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Naveed123 Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 The console forum is done:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 A co máš za PSP? Já mám 3004 a kontrolka mi bliká půl hodiny předtím než baterie úplně klekne. To máš jiný model, nebo tak vyždímanou baterku? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thor841
Ahoj všem, mám dotázek. Dá se na PSP nějak nastavit, aby mi začala kontrolka na PSP před vybitím signalizovat? Protože mě blikne a PSP umře, což je při rozehrané hry např. Resident Evil celkem problém.
Díky za Tip :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.