*wtf Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 Jdou vam nekomu spustit Wormsy a Syphon Filter Dark Mirror..? teda abych byl presnejsi -u wormsu nabehne ten jeho vlastni loader, ale uz se to nerozbali -dark mirror nabehne ta hra, ale kdyz chci spustit trening nebo mise tak to chcipne :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 u wormsu musis zmacknout X , jestli nefungujje tak se podivej jestli jsi nakopiroval vsechny slozky u dark mirror nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 samozrejme umim anglicky a vim ze se musi pri prvnim spusteni zmacknout X ale prave v tom je ten problem napise mi to pri rozbalovani EXTRACT ERROR zkousel sem dve ruzny verze a furt hovno :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Stáhni si to v ISO souboru a máš po problémech!V DevHooku to chodí jako víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 u dark mirror sem mel stejnej problem jako u wormsu - extract error, tak sem asi pred tejdnem stahnul CSO verzi, prave abych to v devhooku rozchodil jako to zminovane vino a ... dalsi error, hru sem sice spustil, ale chciplo mi to kdyz sem chtel zapnout trening nebo mise jestli nikdo nevite v cem je hacek a jak to poresit, tak mi sem soupnete nejakej link na ty dve parbicky v ISO verzi dix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SolidSnake Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 jako exract error když si to rozbaloval? třeba máš nějakou starou verzi svýho ZIPovýho programu zkus si stáhnou nějakej novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 ne na kompu..ale v psp!!! ty wormsy poustis primo z menu a u prvniho spusteni musis zmacknout X nebo O ted nevim.. kazdopadne potom co zmacknu danej cudlik pro prvnim spusteni se to zacne rozbalovat a sup...je tu error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 srato Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 hmm, nemel by tenhle topic byt v sekci download? Uz to tu stoji fakt za ... Po tom prerozdeleni sekci jsem doufal, ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 ty chudacku aby ses nam tu nerozplakal tohle opravdu nesnasim..resim tu nejakej problem, potrebuju radu jak ty hry rozbehat a prijde sem nejakej debilek a pise tu neco o sekcich proste kdyz nevis tak sem nic nepis a neser sem nejakou sekci download ..nebo si to pak po vecerech procitas a honis si nad tim ??? a kdyz si tak zakladas na tech sekcich..resim tu snad neco o stahovani?? resim tu nejakej posranej download?? jediny co chci aby mi nekdo poradil jak rozbehat jiz zminovany hry nebo jestli se nekdo pral s podobnejma problemama jako sem popisoval a to je snad tema to sekce psp hry, ne?? ..ale co se tu rozciluju.. je videt ze tvoje prezdivka odpovida vysi tveho intelektu :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 srato Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 pouze jsem se ti snazil naznacit, ze pokud mas problemy s ISO verzemi tak je vhodnejsi umistit tento topic do odpovidajici sekce. Dokonce si myslim, ze tam by si se odpovedi snaze dockal, protoze tu sekci navstevuji prave ti kdo maji tyhle problemy a znaji odpovedi. Na osobni invektivy reagovat nebudu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Tak to je jasné.Už tomu rozumím! Je to celkem prosté? Přece jen neumíš tolik anglicky nebo jsi to jen přehlédl.(mě už se to taky stalo) Takže ty 3 složky co máš v PC ,tak je překopíruj na kartu.(např.X,Syphoni a ty statní)A potom jen klikni na ikonu té hry v PSPčku(,měla by být ve složce GAME).A pak to znova odklikni -ale kolečkem!!!,né v žádném případě křížkem,jinak nastane nežádoucí extrakce na kartu! A můžeš hrát.Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 jo tak ty ses snazil naznacit? co kdyby ses priste vysral na nejaky naznacovani a napsal to rovnou.. navic sekce download mi prijde jako sekce kam se davaji odkazy na stahovani her a nepripada mi jako sekce kde se resi problem se spustenim her, alespon dle nazvu navic tu neresim nejaky iso,ale ty wormsy se nahravaj normalne do psp/game stejne jako homebrew jo a stou anglictinou..hele sem ve ctvrtaku a anglicky opravdu umim.. to ze sem tu napsal ze ted nevim jestli se ma zmacknout X nebo O sem napsal proto, ze sem byl dost vykalenej po patku myslim ze tak jednoduchou vetu by prelozil i clovek, kterej ma anglinu prvni rok na zakladce myslis ze ti to napise extract error kdyz zmacknes O ??? nebudem tu resit sracky..vite nekdo v cem muze bejt problem?? zkousel sem i uvolnit co nejvic mista na disku..nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 jo tak ty ses snazil naznacit?co kdyby ses priste vysral na nejaky naznacovani a napsal to rovnou.. navic sekce download mi prijde jako sekce kam se davaji odkazy na stahovani her a nepripada mi jako sekce kde se resi problem se spustenim her, alespon dle nazvu navic tu neresim nejaky iso,ale ty wormsy se nahravaj normalne do psp/game stejne jako homebrew jo a stou anglictinou..hele sem ve ctvrtaku a anglicky opravdu umim.. to ze sem tu napsal ze ted nevim jestli se ma zmacknout X nebo O sem napsal proto, ze sem byl dost vykalenej po patku myslim ze tak jednoduchou vetu by prelozil i clovek, kterej ma anglinu prvni rok na zakladce myslis ze ti to napise extract error kdyz zmacknes O ??? nebudem tu resit sracky..vite nekdo v cem muze bejt problem?? zkousel sem i uvolnit co nejvic mista na disku..nic ..ses z toho nakej podrazdenej :) ..a v tvem vystupovani jsou znamky agrese :) ..vyjizdis i po lidech, ktery se ti snazej pomoct :) ...jinak s tema WORMSama...sam sem je hral - tu verzi ala hombrew ...stahnul sem soubor z netu WORMS.RAR - ten sem rozbalil a vznikli ty 3 dir, ktery se maj nakopcit na kartu (PSP, X, WORMS)... ...ale v tom DIR WORMS je v nakym poddirektorari jeste jeden zabalenej soubor - myslim ze se menoval zip.zip...tak ten musis taky rozbalit... ..takhle nak to bylo.. :) ..jinak kdyz sem je zkousel asi po 3 mesicic a znova to takhle udelal, tak uz se mi je nepodarilo rozjet..nevim proc....zkousel sem i formatovat kartu ale neslo to... ...este u tech vormsu je docela podstatny, ze pri prvnim spusteni kdyz se to dorozbali(ale tam si se este nedostal), tak se to kousne a je potreba restart PSP...a pak uz se to spusti v pohode... ...nevim jestli ti to bude neco platny, to co sem tu napsal..ale gudlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 ja uz sem z toho uplne mimo, uz se mi to tu micha prave kdyz zmacknu O tak to napise extract error protoze : press O to extract system files from umd - first time press X to run myslim ze tohle si prelozi kazdej kdyz das to X ktery si zminoval, tak prave zadna extrakce nenastane, respektive se nestane vubec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 drzte huby hosi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 jo sem trochu agresivni..uz mi to par lidi reklo ale to me nejak netrapi je to proste moje vlastnost ale sem dost alergickej na to kdyz mi nekdo cpe ze by to melo bej v jiny sekci nebo kdyz sem napise nejakej novacek nejakej problem a nekdo mu odepise hledej uz sme to tu resili..jako by byl nejakej problem hodit tam odkaz na ten topic no nic to je jedno, kazdopadne sem ten zip.zip rozbalil a furt mi to hazi extract error i po restartu to nebezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 PAINkillerCZE : tomu rikam slovo do pranice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 ...skoda..tak nevim... ..jak sem psal..uz sem to pred par mesici rozchodil... ..a kdyz sem to zkousel znova(z toho samyho zdroje), tak uz sem to nerozjel ( a to sem se s tim trapil nekolik hodin :) ) ..sou veci mezi nebem a zemi...asi budem donuceni si WORMSE koupit :) ..este muzes zkusit naformatovat MS (obcas tam zustane nakej skrytej sajrajt)...samozrejme nezapomen vsechno zaohovat :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Jemu pomůže jedině si stáhnout ISO a spouštět ho v Devhooku.Tam nejsou žádné problémy.Já jsem si to na zkoušku před chvílí zapnul a funguje to normálně z těch tří složek. Jen kliknu na ikonu hry ve složce GAME a hraju.Kdoví co si vlastně stáhnul.Asi poškozený soubor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 hele nejsem nejaka lama ktera by tu neco resila s poskozenym souborem..stahnul sem to dohromady trikrat .. tri ruzny verze .. dve pres torenty a jednu pres rapid .. vsechny jsou jinak velky a vsechny delaj jiz zminovany problemy, tak tady nepis neco o tom, ze nevim co sem stahoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 Tobě a tobě podobným už psát nikdy nic nebudu! Puberta s tebou evidentně cloumá a chování nemáš žádné!Tečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 je jenom kapke agresivni... ja by si vsechno jeste prokontroloval : jestli tam mas vsechny soubory,procetl si to vsechno predtim !!!!!precetl si readme tam je vetsinou navod a faq!!!!. Jenom poznamka na okraj mas fw 1.5 i to se muze stat ze nekdo prehledne :) a ne ze na mne budes agresivni snazim se ti pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 placku : chodim do ctvrtaku a pubertu uz mam davno za sebou,ale nebudu plejtvat dobrym chovanim na nekoho, kdo tady ze me dela nejakyho imbecila kterej ani nevi co vlastne stahnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 bobo: jj neboj :) kdyz mi chces pomoct tak nemam duvod uz u ty prvni verze co sem stahnul sem si to vsechno trikrat prekontroloval a zkoumal sem to celej den a nic sem nevyzkoumal a samozrejme 1.5 mam jinak bych se sem ani neopovazil vstoupit :) i sem dneska rozbalil ten zip.zip soubor co mi radil atry a furt tam na me skace ten error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 ty chudacku aby ses nam tu nerozplakaltohle opravdu nesnasim..resim tu nejakej problem, potrebuju radu jak ty hry rozbehat a prijde sem nejakej **** a pise tu neco o sekcich proste kdyz nevis tak sem nic nepis a neser sem nejakou sekci download ..nebo si to pak po vecerech procitas a honis si nad tim ??? a kdyz si tak zakladas na tech sekcich..resim tu snad neco o stahovani?? resim tu nejakej posranej download?? jediny co chci aby mi nekdo poradil jak rozbehat jiz zminovany hry nebo jestli se nekdo pral s podobnejma problemama jako sem popisoval a to je snad tema to sekce psp hry, ne?? ..ale co se tu rozciluju.. je videt ze tvoje prezdivka odpovida vysi tveho intelektu :shock: Jak jednou napsal atry: ''Aby ti nepraskla zilka v mozku'' :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *wtf Odesláno Září 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 to sem rad ze ma nekdo starost o moje zdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*wtf
Jdou vam nekomu spustit Wormsy a Syphon Filter Dark Mirror..?
teda abych byl presnejsi
-u wormsu nabehne ten jeho vlastni loader, ale uz se to nerozbali
-dark mirror nabehne ta hra, ale kdyz chci spustit trening nebo mise tak to chcipne
:?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts