pejtrix Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 no zalezi kde zijes u nas v prdeli stoji rocni permice 4 500 :D je mi jasny ze v praze ta cena bude nekde uplne jinde, ale slo mi jen o princip ze budes mit i jiny moznosti predpatnyho nez rocni za 5K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Nápad je to určitě zajímavý ale finančně náročný od každý hry (AAA jako třeba Waatch_Dogs) bys musel mít aspon 5-10 kopií na jednu platformu (u horších ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Při ceně 130kč za měsíc ps+ se to podle mně nevyplatí tobě ani potenciálnímu zákazníkovy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 btw :D kdo v tom už umí chodit si zahraje tlou třeba za 50 kč :D šikovnější i zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Myslíš zloděje ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 na to mě napadá řict jen :DJinak myslím že dnešní době aurka, bazoše, slotu na PSN je pujčovani her celku risk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Myslíš zloděje ? :D ne naprosto legálně, koupíš psn slot za 750 a prodáš za 750 nebo 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 jde o to ze na xbox hodne lidi hry stahuje ale na ps3 je jen par konzoli ktere se daji flashnout takze by se to chytnout mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukerson Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Nápad pěkný, ale teď spíše o to že si představ, tatínek zaplatí prostě 5 000 na rok stím že si muže libovolně pujčovat hry, Hru bude mít pro 9-10 letého syna a ten CD poškodí, budou na něm brzy škrábance od pujčování, časem se to prostě znehodnotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Od toho by byla profesionalni lesticka na Blue Ray disky.. Jinak pujcovna DVD,CD,Her je dneska opravdu pase a potrebovalo by to spoustu penez aby se to rozjelo. Byla by potreba reklama v televizi nebo na youtube jinak K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.