Mr.Burton Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 zdravim rádci :D před pár lety jsem měl psp 2004 slim piano black a teď kupuju znova. Prostě mi to nějak chybí :D i kdyby to mělo ležet na stole stejně se to vždycky na něco hodí :D ale k věci :) googlil jsem návody na flash 3004 ale všude mi to ukázalo jen: stáhněte installer, launcher a update. Nic složitýho podle těchto návodů. Zvládl bych to s přehledem :) jen mě na tom mrzí, že jak budu hrát nebo na netu, fb či skypu a vybiji do mrtě psp tak musim znova jít a spustit launcher. Je i jiná cesta k flashnutí aby to zůstalo navždy jako u 2004 kdy se to flashovalo přes pandoru a flashnutý psp? Na cesty a ve volném času počítám, že se mi určitě často vybije a nebudu na tom jen já tak ostatní nebudou vědět, že nesměj hrát co to dá :) stačí odkaz a já už to dořeším :) přes launcher je to paráda ale přecejen bych uvítal stálost :) reklamace mě nezajímá :) Dík za rady a lulínci jako hledej dál a tak.. to radsi ani neodpovídejte :) tyto topicy byly založený dříve a opravdu nevím, jestli to založil nějakej franta z košťálova nebo hledat skrze slovíčko flash když mi vyleze neskutečně hodně topiců a to nemyslim jen na console foru :) hledal sem, nevim, zeptám se :) od toho fóra vznikly :) takže předem dík těm, kteří mi, popřípadě i ostatním nováčkům chtějí poradit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Ahoj, existuje permanentní CFW, a to 6.20 PRO C Permanent, ale samozřejmě na PSP musíš mít oficiální fw 6.20. Pokud tak máš, tak si zajdi do sekce tutoriály a tam je návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Burton Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 a dá se bez problémů nahrát fw třeba z 6.60 na 6.20? :) fw nevim jakej tam je až dorazí tak to zjistim tak kdyby náhodou to bylo vyšší než 6.20 :) jinak díky za radu určitě tak udělám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 Jj, jde to downgradnout v pohodě :) Sice je to trošku složitější jak aktualizace z nižší verze, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Burton Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 tak supr dík potěšil si mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamina77 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 prosím poradíte jak flashnout psp 3004 verze 6.60 ? chtěla bych aby synovi šli stažené hry ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Burton Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Přesně jak to psal Martin :) Nejdřív downgrade na 6.20 a pak to flashnout. Ale jestli to budeš dělat ty, tak bude lehčí, když jen nahraješ ty tři soubory. Podívej se na youtube jsou tam podrobný rady co jak udělat s odkazama na stáhnutí danných souborů. Napiš flash psp 3004 6.60 a něco ti to najde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.