stevens129 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 (upraveno) Zdarec všichni. Normálně hraju na TV přes HDMI, ale teď jsem si Xko hodil na monitor, jenže vše, co na monitoru je - VGA, DVI, Audio in a to napájení... Obraz jsem vpohodě hodil tak, že jsem dal HDMI do DVI přes redukci, takže řeším jen jak napojit zvuk do repráků( 3.5 mm jack ). Někde tady byl návod, ale vůbec se v tom nevyznám, tak jestli by někdo poradil.. Díky moc. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Upraveno Srpen 8, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rknebl Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Zdarec všichni. Normálně hraju na TV přes HDMI, ale teď jsem si Xko hodil na monitor, jenže vše, co na monitoru je - VGA, DVI, Audio in a to napájení... Obraz jsem vpohodě hodil tak, že jsem dal HDMI do DVI přes redukci, takže řeším jen jak napojit zvuk do repráků( 3.5 mm jack ). Někde tady byl návod, ale vůbec se v tom nevyznám, tak jestli by někdo poradil.. Díky moc.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cau, ja to na monitoru resil tak, ze jak je na Xku vystup dvi tak ten jsem pichl do monitoru a nad timto vystupem je jeste jeden analogovej, tak do toho analogovyho jsem pich to co tam patri a na truhym konci jsou 3 koncovky, zluta - obraz, cervena a bila - stereo. Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 (upraveno) A kde mám zapojit ty 3 koncovky? Do monitoru nemám kde a tam to asi zapojit nemám, když to chcu na repráky, že..Repráky mám 5.1 normálně Upraveno Srpen 8, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Vyřešeno, please LOCK. rknebl: Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.