Digis Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 (upraveno) USB externí disk jsem naformátoval na FAT 32 a když ho zasunu do XBOXu tak po nějakém formátu či co dělá ukáže pouze velikost 32 GB free. Prosím o radu co dělám špatně. Díky Jen bych ještě doplnil, že se jedná o uplně nový konzoli bez flashe. Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem Digis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) USB externí disk či USB flash disk libovolné velikosti je v konzoli omezen právě na 32GB. K tomu, abys mohl využívat celou velikost HDD, bys musel mít úpravu JTAG/R-JTAG/RGH/RGX. Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem Rendis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digis Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 USB externí disk či USB flash disk libovolné velikosti je v konzoli omezen právě na 32GB.K tomu, abys mohl využívat celou velikost HDD, bys musel mít úpravu JTAG/R-JTAG/RGH/RGX. Díky za odpověď. To zatím nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Pak je jediná možnost orig. HDD (případně patřičně upravený, pokud se jedná o kompatibilní typ). V případě Xbox 360 (Phat) jsou k dispozici HDD o velikosti 20GB, 60GB, 120GB, 250GB a 320GB. V případě Xbox 360 S (Slim) či Xbox 360 E jsou k dispozici HDD o velikosti 250GB a 320GB. HDD z Phat verze lze samozřejmě použít i v S (Slim) či E verzi a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digis Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Vzhledem k tomu, že hraji hlavně na PC a konzoli jsem si koupil jen kvůli hrám, které na PC nejsou, /Tenis, golf, NHL, Forza/ tak kvůli těm čtyřem až pěti hrám disk kupovat nechci. Jen jsem chtěl využít disk co mám doma. Nakonec těch 32Gb na ty čtyři hry stačí. :) Ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Digis
USB externí disk jsem naformátoval na FAT 32 a když ho zasunu do XBOXu tak po nějakém formátu či co dělá ukáže pouze velikost 32 GB free.
Prosím o radu co dělám špatně. Díky
Jen bych ještě doplnil, že se jedná o uplně nový konzoli bez flashe.
Upraveno uživatelem DigisOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.