Dennis35 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 ahoj, jsem čerstvý majitel úpravy r-jtag na jasperu(phat) s FSD3 a nevím jak se připojit k netu. Už jen třeba pro stahování obalů + hraní. Když jsem používal klasický XLive, dal jsem připojení, zjistit automaticky, čísla si opsal, pak dal manual a napsal čísla a jelo to (tenhel postup jsem musel dát, protože jak jsem vypl PC, tak se XBOX nepřipojil). XBOX mám za routerem, ale když tam udělaám ten postup co dřív, tak to nejde. Poskytovatel je UPC. Poradíte někdo jak a jestli to jde nastavit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 9, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Podle me s upravenym Xkem hrat online nelze,hrozi BAN, obaly jsou zde http://console-forum.net/tema/159115-nezobrazuji-obaly-her Jen pokud mas upravenou mechaniku muzes jit na Livko a hrat,s tvou upravou jen jsou alternativy,prohledej forum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Díky TOROvi jsem se už připojil, dokonce i stránka jqe360.com mi napsala že jsem tam, ale obaly to netahá, třeba jsem an to moc rychlý :-) ale online už jsem díky .. o X Live se mi teď vůbec nejedná, mám r-jtag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.