Lukash Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 Ahoj, jen bych rád upozornil na tuto skvělo hru. Před pár dny vyšla na eshopu za rozumných 225 Kčs. Dnes jsem ji dohrál, trvalo to 9.5 hodiny. A ani minutu jsem se nenudil. Vrcholně doporučuju. Více info + trailer na ofic. stránkách: http://steamworldgames.com/dig/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ja jsem ji taky koupil, ale asi nejak uplne nepochopil, v cem spociva ta skvela, desitkova hratelnost. Porad dokola se jenom kope, vykoupou se penize, za ktery si koupim lepsi krompac, ale v tu chvili se dostanu zase k tvrdsi skale, takze musim porad kopat stejne (alespon 3x per policko), a pak zase dokola.. Nebo mi neco unika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ahoj, sorry, za pozdní odpověď. Moc jsem sem v poslední době nechodil. V čem je Steamworld Dig tak zábavný? Mně se hra líbila pro příběh, grafiku, hru se světlem a hlavně proto, že to bylo prostě něco nového. Člověk je stále nucen jít dál a dál (hloubš a hloubš), neboť jak hra pokračuje, je stále zábavnější. Získávají se nové schopnosti, objevují se nová místa a já byl zvědavý, jak to dopadne. Navíc, hra skvěle kombinuje mining s platformingem a skvěle se doplňují. Já už to znovu hrát asi nebudu, neb jsem to dohrál již 3x a už to pro mne ztratilo to kouzlo. Odepisuju s měsíčním zpožděním, změnilo se něco u tebe? Zkus tomu ještě chvilku dát a jestli tě hra nechytne, pak jsi asi jeden z mála, kterému se prostě vývojáři netrefili do vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.