Miši2 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Čau, v posledních 3-4 dnech, když kliknu na vypnou hru tak místo aby PS vypnula hru a hodila mě zpátky do systému, tak se rovnou restartuje ( 2x pípne ) ... Nevíte někdo proč to najednou dělá? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Jak často ti to dělá? mě se to občas někdy stane taky. Podle mě to nic nebude. Jen nějaká chyba v systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blackout Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Ahoj, mě se to taky někdy stává, většinou jen u The Last of Us... je to podle mě normální :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miši2 Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Jo už sem si toho taky všiml že to dělá jen u Last of Us :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miši2
Čau, v posledních 3-4 dnech, když kliknu na vypnou hru tak místo aby PS vypnula hru a hodila mě zpátky do systému, tak se rovnou restartuje ( 2x pípne ) ... Nevíte někdo proč to najednou dělá? ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.