Miši2 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2013 Čau, v posledních 3-4 dnech, když kliknu na vypnou hru tak místo aby PS vypnula hru a hodila mě zpátky do systému, tak se rovnou restartuje ( 2x pípne ) ... Nevíte někdo proč to najednou dělá? ... Citovat
0 dopitapetr Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2013 Jak často ti to dělá? mě se to občas někdy stane taky. Podle mě to nic nebude. Jen nějaká chyba v systému. Citovat
0 Blackout Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2013 Ahoj, mě se to taky někdy stává, většinou jen u The Last of Us... je to podle mě normální :) Citovat
0 Miši2 Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2013 Jo už sem si toho taky všiml že to dělá jen u Last of Us :D Citovat
Otázka
Miši2
Čau, v posledních 3-4 dnech, když kliknu na vypnou hru tak místo aby PS vypnula hru a hodila mě zpátky do systému, tak se rovnou restartuje ( 2x pípne ) ... Nevíte někdo proč to najednou dělá? ...
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.