CoRtEx1155 Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Čau.Plánuju si kupovat PSko ale z druhé ruky.Jakou verzi mám brát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 FAT určitě ne ... Slim vs Super Slim podle nabídky ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoRtEx1155 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Mám nabídku Slim za 3,5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Kolik GB .. ovladačů.. záruka (hra) ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoRtEx1155 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Jo tak sorry.Je to Super Slim,12GB,1Ovladač,23.Měs. Záruka,GTA EFLC. Dá se potom nějak ten HDD dokoupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Jo dá se koupit normálně origoš ... (myslim že ho maj i na Alze.cz) ale počítej za něj tak cca 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoRtEx1155 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 No tak.Mě to bude jedno.Hlavně že budu mít tu konzoli. :) To se dořeší časem Já to nutně ukládat nepotřebuju.btw:Je to nějak tišší ? Když ty hry na to dám teda pokud to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 ... nejde :D ... jedině koupit místo CD her sloty ... :) /// a pojedou z HDD ale tam se ti vejdou tak 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoRtEx1155 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Takže se musí pařit z CDček ? :D No nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Pokud tam nebudeš mít min 80/120/160 Gb hdd na těch 12Gb se ti vejde třeba Infamous2 :D možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoRtEx1155 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Já to chci dávat až na ten novej :D Já vím že tady se to nevejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 :D To je jedno tohle u PS3 nejde (instalovat hru na HDD) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Ahoj nedoporučuji kupovat PSko z druhý ruky a hlavně ne bez záruky, koupil jsem PSko slim a po půl roce mi odešla Blue-ray mechanika, velice nemilé kor když si koupíš novou pařbu a nenačte se haha. Ale určitě PSko slim nebo super slim (slimka je esteticky příznivější aspon pro mě). Pokud nemáš jinou možnost než z druhý ruky tak se zárukou aspoň nákou. Vim o čem píšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Hele to je asi o štěstí první fat 80 gb, než jsem ho střelil fachal bez problému, teď slimejš 250 gb fachá bez problému, vše z druhé ruky ... takže asi tak nějak. Vždy je to o vlastních preferencích, riziko tu je asi vždy, já bych se nebál :nee: BTW ale zase 12 gb je málo, takovej MGS 4 + tuším Max payne nebo teď nevím co jsem to hrál a bum save data přes 10 gb ... duke přes 2 gb (přesně nevím ale je to více než obvykle) to pak můžeš mastit jen 1 - 2 hry, plus s větším hadrem mužes kupovat sloty za lepší cenu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Asi tak ... ale vždy bych radši vzal to se zárukou ;) i když by bylo dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Každopádně to je o štěstí je to na člověku jestli chce za 3500,- jetý PSko a doufat že se nic důležitého nepokazí nebo za cca. 7000,- suprslimku 500GB a 2 roky záruku. Každopádně pečlivě vybrat a vydolovat z toho ještě nákou tu záruku, pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.