Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[RECENZE] Spintires


MelMen1468628201

Recommended Posts

[už dlouho jsem chtěl si chtěl zkusit psát recenze na hry, ale když jsem nad tím tak přemýšlel, tak jsem zjistil, že nevím kam je dávat. Když chcete začít točit, tak použijete YouTube, ale co když chcete psát? Co v tomto případě použít? Je přeci blbost si hned vytvořit stránky, o kterých nikdo nebude vědět. Tak jsem se rozhodl, že se pokusím začít na tomto fóru.]

SPINTIRES

Tuto hru asi ještě neznáte, protože se ani neprodává. Byla sice už jedna verze v roce 2009, ale moc populární hrou se nestala. Vývojáři v OOVEE se, ale rozhodli to ještě s touto hrou zkusit, a tak vytvořili projekt na kickstartru (stránka, kde si vytvoříte svůj projekt a lidé Vám mohou posílat peníze, aby jste jej realizovali) a jejich hranicí bylo 40 000Ł (zhruba 1 200 000Kč), tuto částku se jim dokonce i podařilo přesáhnout o 20 935Ł (celkem teda získali zhruba 1 830 000Kč).

Pokud se, ale ptáte proč teda píšu o hře, která v podstatě ještě není, tak je to tím, že vývojáři už vydali tzv. tech demo, které si můžete zadarmo stáhnout na oficiálních stránkách.

968874_451007224990003_1359810078_n.png

Hra by se měla odehrávat na Sibiři a budete v ní pracovat s těžkou technikou jako máte na obrázku.

Technologické demo, ale zatím nabízí propracovanou mapu s dvěma auty. Jedná se o nákladní vůz MAZ a terénní vůz UAZ. Ve hře nemůžete teda dělat nic jiného, než se vyblbnout ježděním. To, ale bohatě stačí, protože to jak se ničí terén, po té co jej přejedete je úžasné.

Nacházíte se v zalesněné oblasti, kterou protéká řeka a vy se prodíráte po rozbahněných cestách. Ještě se, ale na mapě nachází takové "hřiště" pro vyblbnutí, které určitě najdete pokud si hru vyzkoušíte.

4d4e36a76f7f869ce8fe067f06b80888_large.png?1368014496

Auta mají také možnost vypnutí/zapnutí diferenciálu, náhonu na všechny kola a přepínání mezi automatickou a manuální převodovkou. Ještě si také můžete změnit čas ,chycením hodinové ručičky a přetáhnutí po ciferníku, ale to už není tak podstatné. To nejdůležitější je opravdu to jak je VeeEngine naprogramovaná fyzika celé hry, protože je to absolutně něco nového s čím jsem se aspoň tedy já nesetkal. Hra ještě moc optimalizovaná není, takže Vám může dělat potíže ji rozjet na nejlepší grafiku, ale pokud si ji v nastavení přizpůsobíte, tak ji rozjede, aniž by jste se nějak moc připravili o herní zážitek.

To je asi zatím vše, co Vám o této hře dokáži říct, protože je to všechno o vyzkoušení. Já se moc těším až bude dokončena plná verze hry, protože tak dobrý simulátor jsem ještě neviděl.

Díky za přečtení a ahoj.

[budu rád pokud mi do odpovědí napíšete jak se Vám líbí hra a moje recenze a již brzy se můžete těšit na další hru, která také ještě není dokončena, ale existuje pouze jen Tech demo, takže můžete hádat co to bude za hru.]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu