eagle88 Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 (upraveno) https://www.humblebundle.com/ super hry za cca 5 dolarů Battlefield 3 Burnout Paradise Sims 3 Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Mirrors Edge Dead Space 1,3 a navíc podpoříte charitu Upraveno Srpen 15, 2013 uživatelem eagle88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Nevim jak jinym lidem , ale mne se nedari na Originu aktivovat kody, vypada to pretizene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Nekoupíte mi to někdo přes PayPal ? Pošlu vám to na b.ú., kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 kody jedou v pohode jedine sims jse musi aktivovat pres web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 (upraveno) eagle mi koupil Humble Bundle za 101 / Jen informace pro Feedback Upraveno Srpen 16, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Tak Humble Bundle je celkem dlouho a už tam bylo dost dobrých her, akorát zrovna tenhle balík her je hrozně na webech protěžován jako nějaká novinka. Mám odtamtud už spoustu dobrých her. Jinak výhoda taky je, že získáte klíče na origin i na steam (pokud tam ty hry jsou), takže na steam si klíče můžete nechat a na origin dát třeba kámošovi (nebo naopak :) ) Jeden z mála webu odkud mám aktivován newsetller :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 23, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 (upraveno) Našel by se někdo kdo by mi to koupil? Peníze bych samozřejmě poslal na účet. THX :-) EDIT: KOUPENO @ NeXus 7 Upraveno Srpen 23, 2013 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Cau nema tu nekdo navic klic na Crysis 2 na origin kterej nevyuzije? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 4, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Kapr: Náhodou mám :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Kapr: Náhodou mám :D ;) Ty jo...jenze ja nic co bych ti za to mohl dat asi nemam :/ :D No pokud by jsi ho daval jen tak...tak kdyztak PM...kdyz ne tak i tak moc dik za to ze jsi se aspon ozval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 PM... BTW: necituj poslední příspěvek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 humble nova ponuka trine 2 brutal legend fez ftl mark of ninja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zample35 Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Ahoj, nemá někdo navíc key na Trine 2? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Mám trine k dispozici když tak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.