tomking Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Zdravím, koupil jsem si HDD 32 GB a s ním jsem dostal redeem code pro hru star wars, jak tu hru nainstaluju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Zřejmě máš na mysli HDD o velikosti 320 GB, nikoliv 32 GB. Stačí se připojit na LIVE, kde hru po zadání kódu stáhneš. Měl bys však nejprve začít hledat, nikoliv se jen tázat. Zde je řešení včetně nápovědy, jak používat vyhledávání (snad to pomůže do budoucna): http://lmgtfy.com/?q=Xbox+360+Redeem+Code (pozn. - jedná se hned o první odkaz a asi není náhoda, že odkazuje na oficiální stránky podpory). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomking
Zdravím, koupil jsem si HDD 32 GB a s ním jsem dostal redeem code pro hru star wars, jak tu hru nainstaluju?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.