Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Let's Play videa a autoři těchto videí


Booza

Recommended Posts

Rád bych založil tady taky menší příspěvek, kde bych mohl potkat další "letsplayery", kteří začínají a zkoušejí to stejně jako já. Už to dělám pár měsíců, ale můj počet odběratelů stagnuje. Právě proto bych se chtěl seznámit s dalšími autory těchto videí, kteří mají stejný problém či si jen tak chtějí zahrát nějakou hru společně s dalším letsplayerem.

Můžete se podívat na můj kanál, který se v této době upravuje, aby byl příznivější pro mé diváky. Proto vzhled v této době neberte nějak vážně (do 25.8.2013 by to mělo být OK). Samozřejmě že vám taky pomůžu a video společně dáme každý na svůj kanál i s odkazem na kanál druhého z nás. Doufám, že se tady někdo z vás najde :)

Odkaz na můj YouTube kanál - http://www.youtube.com/user/BoozaGamer

Pokud budeš mít zájem si se mnou zahrát, tak neváhej a ozvy se ;) ... Pokud mi chceš napsat jestli mám něco vylepšit na svých videích, tak hurá do toho. Rád přijmu kritiku, protože od té se člověk nejlépe učí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestlipak to třeba nebude tím že se snaží dělat letsplay každej druhej jarda a ono co si budem povídat opravdu kvalitních a hlavně zábavných českých letsplayerů, který ty view maj zaslouženě .. moc není ... ono koukat na to jak někdo hraje ( jak noob :D ), do toho pláca pátý přes devátý + neví co mluví a nemá to připravený , není nijak obohacující :) ( neber si to osobně nenarážím přímo na tebe )

coop s ostatníma stojí za zvážení... taky bych zkusil promo přes nějakej herníportál aby si byl vidět, pokud chceš ty views :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu